A srác 34 éves én 30. Felelőségteljes munkája van, ebből kifolyólag találkoztunk egymással. A munkakapcsolatból valamiféle barátság alakult ki. Napi email, sms váltások sokszor még éjjel is. Nagyon szerelmes volt egy lányba, de vége lett a kapcsolatnak. Minden gondolatát bánatát megosztja velem. Kb. fél éve tart ez az állapot és lassan azt érzem beleszerettem. A baj az,hogy tudom külsőre teljesen más lányok jönnek be neki mint amilyen én vagyok és talán természetre is. Mi nagy hasonlóak vagyunk. Nem tudom, hogy mi az ami ekkora bizalmat ébresztett benne irántam. Sajnos a személyes találkozások nagyon ritkák, max havonta 1-2 alkalom. De ha találkozunk órákat beszélgetünk, mindenben számíthatok rá ( munka és más jellegű segítségre is ). A kérdés, hogy ez csupán egy barátság, vagy lehet más is? Hogy próbáljam meg elcsábítani, úgy, hogy ne kelljen nyíltan színt vallanom. Tudom, hogy nagyon vágyik a szerelemre, hogy valakin érezze, hogy ő kell neki. Ezt többször hallottam már tőle. Hogy adjam a tudtára, hogy én mellette lennék? A helyzetet nehezíti, hogy csak online tartjuk a kapcsolatot. :(
Szerintem is lépj most, hogy már nem kesereg tovább a múlton. Nyugodtan mondhatod nyíltan is, hogy többet érzel iránta, mint barátság, én pl. ilyen helyzetben ennek örülnék, mert a jelekből nem értek. Bár gondolom jeleket se nagyon küldtél. ;)
Ha visszautasít, akkor legalább megtudod, hogy hányadán álltok, és ha vagytok elég intelligensek, te pedig nem zúgtál bele teljesen, akkor tudjátok folytatni a barátságot (ha mégis, akkor nem árthat pár hét szünetet tartani). Ha ő is hasonlóan érez, akkor pedig nem kell tovább ecsetelnem, hogy mi következik. :)
2015. márc. 23. 12:01
13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még mindig nagyon félek. Most a munkából kifolyólag is többet kell találkoznunk, nem tudom merjem e ezt nyíltan kockáztatni. Szenved még nagyon és barátként számít rám. De félek, hogy ha új lány jön akkor nem a csak a férfit hanem a barátot, munkatársat is elveszítem.
2015. márc. 23. 13:03
14/18 Interferencia válasza:
Akkor már csak az utolsó mondat miatt is lépned kéne. :D Inkább néznéd, ahogy elveszi tőled egy másik nő, téged meg örökre mardosni fog a gondolat, hogy vajon összejöhettetek-e volna?
2015. márc. 23. 14:10
15/18 A kérdező kommentje:
A tegnapi nap közel 120 üzenetet küldött. Igaz nagyrészben a múlton szomorkodott. Ezért sem tudom, hogy barátként tekint, vagy valami pótléknak.. Vagy mi az ami miatt ekkora a bizalom felém.
2015. márc. 23. 14:51
16/18 anonim válasza:
legalább egy ilyen nyavajgós üzenetére írhatnád vissza: "Én nem így bánnék veled" - ha veszi a lapot jó, ha nem veszi, akkor a következő: "Köztünk ez másképp működne." - ha most sem veszi, akkor tényleg nincs esélyed
2015. máj. 5. 12:26
17/18 anonim válasza:
16: ott a pont.
2015. máj. 5. 15:28
18/18 anonim válasza:
Vagy nagyon nehéz lenne megkockáztatni egy szemtől szembe megmondod neki, h érzel iránta vmit? Ettől most ennyire félni kell?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!