Hogy csábítsam el ezt a pasit?
Figyelt kérdés
A srác 34 éves én 30. Felelőségteljes munkája van, ebből kifolyólag találkoztunk egymással. A munkakapcsolatból valamiféle barátság alakult ki. Napi email, sms váltások sokszor még éjjel is. Nagyon szerelmes volt egy lányba, de vége lett a kapcsolatnak. Minden gondolatát bánatát megosztja velem. Kb. fél éve tart ez az állapot és lassan azt érzem beleszerettem. A baj az,hogy tudom külsőre teljesen más lányok jönnek be neki mint amilyen én vagyok és talán természetre is. Mi nagy hasonlóak vagyunk. Nem tudom, hogy mi az ami ekkora bizalmat ébresztett benne irántam. Sajnos a személyes találkozások nagyon ritkák, max havonta 1-2 alkalom. De ha találkozunk órákat beszélgetünk, mindenben számíthatok rá ( munka és más jellegű segítségre is ). A kérdés, hogy ez csupán egy barátság, vagy lehet más is? Hogy próbáljam meg elcsábítani, úgy, hogy ne kelljen nyíltan színt vallanom. Tudom, hogy nagyon vágyik a szerelemre, hogy valakin érezze, hogy ő kell neki. Ezt többször hallottam már tőle. Hogy adjam a tudtára, hogy én mellette lennék? A helyzetet nehezíti, hogy csak online tartjuk a kapcsolatot. :(2015. febr. 24. 18:47
2/18 anonim válasza:
Nem tinik vagytok mar, szerintem nyugodtan elmondhatjatok egymasnak az erzeseiteket. Vagy hivd el radizni, es abbol erteni fogja mi a dorges
3/18 anonim válasza:
elcsábítani? hát én a prometheus gyűjtői kiadását javaslom tuti beválik
4/18 A kérdező kommentje:
Szükségem van a segítségére és a munkakapcsolatunkat sem akarok veszélybe sodorni azzal, hogy konkrétan bevallom neki mit érzek. Jó lenne, ha valahogy ő közeledne.
2015. febr. 24. 19:04
5/18 anonim válasza:
Nők... olyan kevés van köztetek, aki nem csak kelletné magát vagy praktikázna, hanem egyenesen, őszintén, nyíltan beszélne a másikkal.
6/18 anonim válasza:
Pedig, ha akarsz valamit, akkor bizony meg kell nyilatkoznod.
Tudod, egyenjogúság van. Ezért küzdöttetek: akkor most élj is vele!
Amúgy, ha elhívod valahova (hangsúlyosan cél nélkül, csak mulatni, viszont szintén hangsúlyosan kettesben) abból már sejteni fogja a dolgokat és visszautasíthatja, ha nem tetszik neki.
7/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az egyenes beszéd a célravezető... de mégis miket írjak neki, ami kicsit flörtnek számít amig személyesen nem találkozunk?
2015. febr. 25. 07:57
8/18 anonim válasza:
Ez már rajtatok múlik, hogy idáig milyen módon beszéltetek, stb.
Legyen bizalmasabb és több legyen benne a szex :-)
10/18 A kérdező kommentje:
azóta többször találkoztunk. De semmi nem történt nem léptem és ő sem... Még mindig a múlt miatt kesereg. Illetve eddig reménykedett de a hétvégén belátta, hogy nincs más út mint előre.. Félek, hogy most bekapcsol nála a vadászösztön és nem én leszek a kiszemelt.
2015. márc. 23. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!