Emily12rose kérdése:
Fiúk, lányok szerintetek szép vagyok?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Kapok visszajelzéseket, de valahogy senki sem próbálkozik. Csúnya lennék? Vagy túl szép és megijednek tőlem?
2015. febr. 24. 13:43
11/25 anonim válasza:
lehet elutasító vagy. Nekem tetszel, kifinomultnak és humorosnak tűnsz. Olyannak, aki jó az ágyban, de lehet vele normálisan is beszélni. 24/f
12/25 anonim válasza:
13/25 Koplárovics Béci válasza:
Ördögűzés volt már?
14/25 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép, egy átlagos nő vagy.
15/25 anonim válasza:
ajóéletbe micsoda puma :D nagyon dögös vagy, a korkülönbség ellenére én simán bepróbálkoznék nálad egy bulihelyen, néha működni is szokott amikor kihozom egy idősebb nőből hogy "meg akarjon rontani" :D hát te bármikor megtehetnéd, gyönyörű vagy, semmi baj nincs veled
23f
16/25 anonim válasza:
nincs veled semmi baj, szép vagy
17/25 anonim válasza:
Talan ha kicsit tovabb latnal mint a kulso...
19/25 anonim válasza:
túl szép nem vagy megnyugodhatsz,ellenben ne mosolyogj mert nem áll jól.
20/25 anonim válasza:
Nagyon rossz ez a mű mosoly.
Am nincs semmi gond veled. Test így amenyit látni jó, arc is szép.
Engem is "megronthatnál" :D
#15. mint ha tesók lennénk :D tökre hasonlítunk így a csjozással kapcsolatban :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!