Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak a leszbikusok?

Hol vannak a leszbikusok?

Figyelt kérdés
Hogy találhatok rájuk?

2015. febr. 23. 20:28
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
én is békés megyei vagyok és azt kell mondanom hogy a megyéből nem is ismerek senkit aki leszbikus:D tényleg rejtőzködnek :/
2015. febr. 25. 08:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 0208!
2015. febr. 25. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hol vagyok? Itt.

Miért vagyok leszbi? Így érzek, a nőket szeretem.

Mióta vagyok az? Kb. 4 éves korom óta megőrülök értük.

Honnan tudhatod hogy valaki leszbi? Nem tudhatod, mindenki más, belőlem például egyáltalán nem néznéd ki.

Mit szóltak mások? Meglepődtek, zavarban voltak, furcsálták, nem hitték el.

Hogy tudok ezzel élni? Engem csak az zavar hogy nem találok barátnőt, amúgy teljesen elfogadom magam.

Pasik? Soha nem tudtam fiúba szerelmes lenni, általánosban tetszettek, de ennyi.

Járok e felvonulásra? Nem járok.

Sok barátnőm volt e? Nem.

A leszbikusok "hidegek" más

emberekkel szemben?

Személyfüggő, én nem vagyok.

Ők is normálisak vagy mindegyik meg van kattanva?

Istenem...személyfüggő!

Egyediek vagyunk e? Mindenki egyedi, mert mindenki más.

Utáljuk vagy kijövünk e egymással? Személyfüggő.

Hol vagyunk? A világon szétszórva.

Lehet hogy valaki leszbikènt èli le az èletèt ès tök egyedül? Lehet.

Vagy valaki leszbikus ès soha nem is tudja meg hogy ő az mert a társadalom elnyomja? Még az is lehet.

Hol élek? Pest megye.

Lehet e rajtam látni hogy leszbi vagyok? Kicsit sem.

19L

2015. febr. 25. 09:55
 14/24 anonim válasza:
Egy kezemen megszámoltam a békés megyei leszbikus ismerőseimet! De lehet csak előlünk bujkálnak :)
2015. febr. 25. 10:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért? - Egyszerűen, mert. A lányokat szeretem és ennyi.

Mióta? - Mindig is az voltam.

Honnan tudom...? - A legbiztosabb, ha megkérdezed.

Mit szóltak mások? - A leszbikus barátaim röhögtek, mert nem látták rajtam, a szüleim felháborodtak és napokig nem beszéltünk (anyám máig haragszik), de a barátaimnak nem volt nagy megrázkódtatás.

Együtt élés - Az elején nehéz volt, de mára már megy, mint a karikacsapás. Jó dolog. :)

Pasik: Tetszeni tetszettek, de már megölelésnél ódzkodtam.

Felvonulás: Sosem voltam.

Otthon elfogadom magam és néha itt osztom az észt.

"Hidegek" - Annyira, mint a heterok vagy a melegek, pont.

Megkattanás - Lásd fentebb, ugyan az a válasz.

Közös: A lányokat szeretik. :"D

Minden ember egyedi...

Van hogy két hetero utálja egymást?

Mindenhol, bárhol lehetnek. Bár én legtöbbet Debrecenből ismerek

Persze. Mindenhol előfordul, a heteroknál és a melegeknél is. Sőt, a homoszexuálisoknál van erre sajnos a legnagyobb esély.

Inkább a társadalom nem tudja meg, hogy az. Jó példa: A homoszexuálisok 10%-a egy ellenkező neművel köt házasságot, ezzel takargatva magát.

Ugyan olyanok, mint a heterok. Csupán a saját nemüket szeretik. Ennyi :)

2015. febr. 25. 18:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Szerinted mi az oka hogy nem találsz párt? Ugyanazèrt amièrt a heterók sem? Vagy csak kissebb az esèly hogy találj valakit? Amúgy örülök hogy ìrtok, köszönöm.
2015. febr. 26. 09:04
 17/24 anonim ***** válasza:

13#as vagyok.

A heteróknak könnyebb, de csak annyival hogy bátran megszólíthatják egymást, senki nem fogja furcsálni őket, mivel ez az elfogadott. Ezen kívül náluk sem jobb a helyzet, mindenkinek nehéz párt találni.

Ha felvállalnám sok-sok ember előtt, akkor biztosan találnék valakit, de ez nem ilyen egyszerű sajnos.

2015. febr. 26. 09:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Én leszbikus vagyok és Békés megyei :P
2015. febr. 26. 19:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Úgy tünik nem is olyan kevès a leszbikus Bèkès megyèben! :)
2015. febr. 26. 22:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ki lehet leszbikus vagy biszexuális az ismerőseim közül. Ès konkrètan meg is tudtam egyről hogy leszbikus. Neki van barátnője ugyhogy az már kettő. Meg itt is jeleztètek 4-en vagy 3-an hogy bèkès megyeiek vagytok, de akár mindenkit aki irt beleszámolhatnèk. Szóval van ez a 2 nevezzük őket mondjuk C ès Z. Aztán egyik ismerősöm mondta h neki volt kalandja lánnyal, ès vonzódik is lányokhoz (tehát bi) de most pasija van meg egy cuki babája, ő A. Aztán van aR ő bevallottan kipróbálná. Volt egy lány aki nagyon tettszett de nem mertem lèpni pedig azt mondta velem kipróbálná, T. Innentől csak erős tippjeim vannak. Ott van F aki nagyon nagyon fiús, együtt fociztunk ő F. Van olyan aki konkrètan smárolt egy csapattársával tudom h ez nem jelent semmit de őt is beleszámolom ő V. Aztán a munkatársam is nagyon nagyon gyanus ő E. Hú hol tartok? Tudom hogy nagyon kibővìtettem a kört de feldob hogy kinyitottam a "szemem". Ja ès ott van az első kettőnek a barátnője aki az èn barátnőm is, szerintem ő is az csak mèg ő se tudja( focizik, nincs barátja, inkább csajokkal van ès persze velem lóg). Na akkor számoljunk. 9+ 4-en akik ide irtatok a megyèből + a megyèn kìvülek. Azèrt ez elèg sok ahoz kèpest hogy 0-ról indultam. Persze ezek után mèg simán ráfoghatnám egy kèt emberre de ők a " kemèny" mag.
2015. márc. 2. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!