Hol vagyok? Itt.
Miért vagyok leszbi? Így érzek, a nőket szeretem.
Mióta vagyok az? Kb. 4 éves korom óta megőrülök értük.
Honnan tudhatod hogy valaki leszbi? Nem tudhatod, mindenki más, belőlem például egyáltalán nem néznéd ki.
Mit szóltak mások? Meglepődtek, zavarban voltak, furcsálták, nem hitték el.
Hogy tudok ezzel élni? Engem csak az zavar hogy nem találok barátnőt, amúgy teljesen elfogadom magam.
Pasik? Soha nem tudtam fiúba szerelmes lenni, általánosban tetszettek, de ennyi.
Járok e felvonulásra? Nem járok.
Sok barátnőm volt e? Nem.
A leszbikusok "hidegek" más
emberekkel szemben?
Személyfüggő, én nem vagyok.
Ők is normálisak vagy mindegyik meg van kattanva?
Istenem...személyfüggő!
Egyediek vagyunk e? Mindenki egyedi, mert mindenki más.
Utáljuk vagy kijövünk e egymással? Személyfüggő.
Hol vagyunk? A világon szétszórva.
Lehet hogy valaki leszbikènt èli le az èletèt ès tök egyedül? Lehet.
Vagy valaki leszbikus ès soha nem is tudja meg hogy ő az mert a társadalom elnyomja? Még az is lehet.
Hol élek? Pest megye.
Lehet e rajtam látni hogy leszbi vagyok? Kicsit sem.
19L
Miért? - Egyszerűen, mert. A lányokat szeretem és ennyi.
Mióta? - Mindig is az voltam.
Honnan tudom...? - A legbiztosabb, ha megkérdezed.
Mit szóltak mások? - A leszbikus barátaim röhögtek, mert nem látták rajtam, a szüleim felháborodtak és napokig nem beszéltünk (anyám máig haragszik), de a barátaimnak nem volt nagy megrázkódtatás.
Együtt élés - Az elején nehéz volt, de mára már megy, mint a karikacsapás. Jó dolog. :)
Pasik: Tetszeni tetszettek, de már megölelésnél ódzkodtam.
Felvonulás: Sosem voltam.
Otthon elfogadom magam és néha itt osztom az észt.
"Hidegek" - Annyira, mint a heterok vagy a melegek, pont.
Megkattanás - Lásd fentebb, ugyan az a válasz.
Közös: A lányokat szeretik. :"D
Minden ember egyedi...
Van hogy két hetero utálja egymást?
Mindenhol, bárhol lehetnek. Bár én legtöbbet Debrecenből ismerek
Persze. Mindenhol előfordul, a heteroknál és a melegeknél is. Sőt, a homoszexuálisoknál van erre sajnos a legnagyobb esély.
Inkább a társadalom nem tudja meg, hogy az. Jó példa: A homoszexuálisok 10%-a egy ellenkező neművel köt házasságot, ezzel takargatva magát.
Ugyan olyanok, mint a heterok. Csupán a saját nemüket szeretik. Ennyi :)
13#as vagyok.
A heteróknak könnyebb, de csak annyival hogy bátran megszólíthatják egymást, senki nem fogja furcsálni őket, mivel ez az elfogadott. Ezen kívül náluk sem jobb a helyzet, mindenkinek nehéz párt találni.
Ha felvállalnám sok-sok ember előtt, akkor biztosan találnék valakit, de ez nem ilyen egyszerű sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!