Leszbikusok, milyen volt az első csókotok?
Légyszi írjátok le a helyzetet, helyszínt, élményt. Meg ha lehet a korotokat is, meg a "társtettes" korát is :D
Igen én is lány vagyok, és hogy miért érdekel? Csak úgy érdekel :D
Leszbikus vagyok, de nem lánnyal történt az első csókom. Pedig mindig is tisztában voltam vele, hogy engem csak a lányok érdekelnek.
De akkoriban volt egy lány, akit nagyon szerettem és sok hülyeségbe belementem miatta... ő vitt bele ebbe a dologba is, mikor megtörtént a csók valami sráccal... nagyon rémes volt és nagyon megbántam, de abban a helyzetben nem tudtam mit tenni :S
De aztán később ettől a lánytól kaptam egy kárpótló csókot (sőt, kettőt), ami csodás, mennyei volt :D
tudtam egy csajrol h biszex, es nagyon tetszett nekem.
16 voltam, ő aznap lett17.
kis alkohol utan megcsókoltam. de azóta csak barátok vagyunk.
előtt felelsz vagy mersz során volt lánnyal csókom, de az nemszámít (akkor 14 voltam)
Én is leszbi vagyok, az első csókom kb 14 évesen volt egy fiúval. Tudtam, hogy lány kell, de homofób a családom és homofób környezetben éltem sokáig, már kiskoromban beleneveltek hogy a melegek nem jó emberek. Aztán persze mostmár kezd kiderülni, hogy én is az vagyok :D
Lánnyal első csókom 16 évesen volt, a szobámban egy csajjal, alig ismertem, de jóvolt :) Ő 19 volt.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!