Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnom én megszerezni...

Hogyan tudnom én megszerezni ezt a csajt?

Figyelt kérdés
A suliban van egy nagyon menő lány. Nagy szája van, vicces, jó az alakja, szép az arca, tud öltözködni... Első látásra megtetszett, aztán kérdeztem másokat és ők is mondták, h első osztályú. Szóval sok pasit megkaphat, akárkit. Bulikban mindig kelleti magát, volt már, hogy a barátnője pasijának is ő kellett. De neki nem kell senki. Mit tegyek, hogy az enyém legyen??

2015. febr. 23. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ribit minek akarsz?
2015. febr. 23. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakorin kérsz hozzá tippeket, akkor ne is fáraszd magaddal szegényt... :/
2015. febr. 23. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:

idővel :D

Nekem egy ugyanilyen lány tetszik mintha róla mesélnél, mi a csaj keresztneve? :D

2015. febr. 23. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Keres MILF-et! Ha meglátja,hogy pl. a csinos tanárnőddel flörtölsz érdekesnek fog találni!

2. PÉNZ. Lássa,hogy nem vagy csóró.

2015. febr. 23. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól ÉS legyél gazdag! Ha valóban első osztályú csaj, akkor mindkettőt elvárja.
2015. febr. 23. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy ilyet,és nem lesz senki akadály DDDD

[link]

2015. febr. 23. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

ez nagyban függ attól hogy hogy nézel ki jelenleg. ha nagyon kövér vagy, alacsonyabb mint a csaj vagy csak csúnya akkor sajnos esélytelen.

ha viszont alapból nem vagy egy csúnya srác akkor működhet, csak sokat kell tenni.

szerezz be egy jó parfümöt, a csajozásban rengeteget számít az illat. paco rabanne one million illatát szinte minden nő imádja, hiába tucatillat, én két évig csajoztam vele elég jó sikerrel, midnenki dícsérte, ajánlom neked is.

öltözködésed nem tudom milyen, igazából midnegy is csak legyél mindig nagyon igényes. nem a stílus számít csak hogy lássa adsz magadra. a körmöd midnig legyen tiszta és ápolt (ezt figyelik a nők).

figyelj arra hogy a színeid passzoljanak egymáshoz amit felveszel, csíkos-kockás kombót kerüld stb, az ilyenekre figyelj, a ruhák ne lógjanak rajtad stb stb.

azt mondtad tud öltözködni szóval ezekre nála tényleg érdemes odafigfyelni mert egy pipllantással kiszúrja a hibáidat. persze nem árt edzeni még ha jó tested is van, neki is az van így joggal várhatja el hogy te is megdolgozz érte.

a többi dolgot már a helyzet hozza, persze arra is megvannak a trükkök hogy ismerkedj vele stb, de először a külsődet pofozd rendbe és csak utána ismerkedj meg vele, ha már egy csúnya srácnak könyvelt el kb esélytelen lesz kitörnöd rövid időn belül.

2015. febr. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!