Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, hogy tekintetek egy...

Férfiak, hogy tekintetek egy újonnan megismert nőre? Barátkoztok, vagy próbáljátok megszerezni?

Figyelt kérdés

Befolyásol az, hogy van-e kapcsolata, hogy hogyan néz ki? Stb.

Itt olvastam hogy nincs fiú lány barátság, innen mertült fel bennem ez a kérdés...

Életkort is írjátok, légyszi!

2014. nov. 15. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapból barátságként tekintek rá, és figyelem, hogy látom-e vonzalom jeleit. Ha igen, és nekem is tetszik az illető, akkor lehet elkanyarodni az udvarlás felé.
2014. nov. 15. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
nem befolyásol, ha tetszik akkor próbálom megszerezni. Viszont van fiú lány barátság.
2014. nov. 15. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1# ha valószínűleg bejössz neki, de neked ő nem, akkor mit csinálsz? Hihátrálsz a barátságból?
2014. nov. 15. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert a vonzalom az nem nagy ügy. Az ember egy csomó mindenkihez vonzódik. Nekem is van barátom, aki nő, irtó vonzónak tartom, de nem akarok tőle semmit. (#1)
2014. nov. 15. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Létezik fiú lány barátság. (barátságba is belefér a szex ugyanis bőven ráadásul) Az új megismert hölgyön végignézek, és "elhelyezem" magamban a vonzó/nem vonzó, szimpatikus/nem szimpatikus szempont szerint.

aztán ahogy beszélgetünk, átkerülhet egyik kategóriából a másikba is :)

Ha meg összebarátkozunk és tényleg jóbarátok leszünk úgy is számíthat rám, ha esetleg partner kell neki, ez lány barátoknak mindig is lehetőség volt nálam.

Ha vonzodóunk egymáshoz, és nincsen semmi akadálya akkor meg miért ne lehetne partner is?

2014. nov. 15. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Van fiú lány barátság,de csak akkor ha nem tetszetek külsőre egymásnak.

Én először barátkozom vele,meg szeretném jobban megismerni.Ha tetszik külsőre meg szimpatikus,vannak közös témáink,jó a humora,akkor kapcsolatot is el tudok vele képzelni.Ha van kapcsolata,akkor egyértelműen csak barátkozom vele.

2014. nov. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!