Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak rendes, normális...

Hol vannak rendes, normális lányok?

Figyelt kérdés
a szórakozóhelyeken szinte csak elme zavarodott rib***ok vannak, könyvtárba meg már nem jár senki(sajna)

2015. febr. 23. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én amúgy tök nem értem ezt...Nagyon sok normális lányt ismerek, akikkel jól járna bármelyik pasi. Ti komolyan hol keresgéltek? Nagyon tévúton vagytok...
2015. febr. 23. 13:03
 12/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon sok normális lányt ismerek, akikkel jól járna bármelyik pasi. Ti komolyan hol keresgéltek? Nagyon tévúton v

vagytok..."

Az összes bunkó, egoista liba normálisnak gondolja magát, meg a barátnőit is. Attól, hogy nem vagy plácamacska még lehetsz fényévekre a normálistól. Igazi klasszikus feleségnek való, konzervatív barátnőt alig lehet találni. És most nem arról van szó, hogy cseléd kellene, csak egy olyan nő, akinek van önálló véleménye, de nem agymosott liberalista, egoista, liba.

2015. febr. 23. 13:24
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es.

Le merem fogadni,hogy azok a barátnőid is pontosan ugyanúgy nem adnának még esélyt sem nekem,mint az összes többi nő...

És ugyanúgy simán keresztülnéznének rajtam,meg a "helyes" pasik után nyáladzanak,akiknek 5000 másik csaj is jut...

2015. febr. 23. 13:26
 14/17 A kérdező kommentje:
én nem kétlem hogy vannak! és hogy hol keresgélek hát ezaz hogy nem lehet hol itt ma már csak a facebook ismerkedés maradt(amit kösz nem) úgyhogy kérdezd meg azt a nagyon sok normális lányt hogy szoktak-e valahova eljárni? amúgy a mai jó lányok otthon ülnek és várják hogy jöjjön egy facebooklovag
2015. febr. 23. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg te vagy fényévekre a normálistól, hülye gyerek. Aki mindenkit fikáz, az saját maga egy nagy rakás kaka! Azért nincs senkije! Kinek kell egy ilyen?
2015. febr. 23. 14:38
 16/17 A kérdező kommentje:
a kommentedből csak úgy sugárzik az értelem, te biztos hogy egy nagyon intelligens ember vagy úgyhogy hiszek neked
2015. febr. 23. 15:08
 17/17 anonim ***** válasza:

„Szerintem meg te vagy fényévekre a normálistól, hülye gyerek. Aki mindenkit fikáz, az saját maga egy nagy rakás kaka!"

Ezzel a kommenttel magadat minősítetted és remekül bemutattad miről beszélek. Empátia?! Nőiesség?! Elegancia?! Intelligencia?! Ez amit itt produkáltál a nyolc általánost végzett cigány prosti szint. Egy igazi nő, aki beleesik a rendes, normális lány kategóriába úgy is el tudott volna küldeni a francba, hogy közben nem fetreng bele az alpáriság posványába.

Te normális lány? Ha te ilyen stílussal képviseled a normális lányokat, akkor nagyon nagy baj van ezzel a világgal. Egyébként remekül illusztráltad a mondandómat. Köszönöm!

2015. febr. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!