Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még olyan lány aki...

Létezik még olyan lány aki szóba áll a rendes fiukkal is és nem csak az ilyen páwagyerekekkel akik magasról sz*rnak rájuk?

Figyelt kérdés
Már annyira unom hogy nincs egy normális lány akivel szóba állni. 17/f

2015. febr. 2. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Nem szeretjük a páwákat! De azért legyen titokzatos, nehezen elérhető. Ha jófiú vagy, könnyen elérhető, akkor kiváló fiúbarát lesz belőled. Nekünk csak olyan pasi kell, aki után epekedni lehet.
2015. febr. 2. 11:03
 2/17 anonim válasza:
szerintem a 2. mondatodból hiányzik az ige :) így helyesebb lenne nem: ...akivel szóba lehet állni :)
2015. febr. 2. 11:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak meg ilyen lanyok, de ne ezen az oldalon keresgelj, hanem a kornyezetedben :)
2015. febr. 2. 11:08
 4/17 Panna_ ***** válasza:
63%
persze, csak ne várd, hogy ő szólítson le téged. A páwákban legalább annyi merészség van, hogy odamennek és leszólítanak lányokat, és sok lány jól nevelt és illedelmes, és beszélget velük, ha már leszólították.
2015. febr. 2. 11:08
 5/17 anonim ***** válasza:
aki szep csaj es nem idosebb vagy nem ertek nagy serelmek..nem ertekelik a belso ertekeket. tehat hiaba vagy helyes es halal normalis kell sok onzoseg..es nagykepuseg is de mindent csak mertekkel.
2015. febr. 2. 11:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Én tök rendesnek tartom magam csak az a gond hogy nem vagyok egy tipikus férfi ideál...Az arcom sajnos kissé pattanásos...Hát a környezetemben sajnos nincs azért próbáltam meg itt is.
2015. febr. 2. 11:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja és én nem várom hogy leszóllítsanak de ha valakit megszólítok nyomban elküld melegebb éghajlatra...
2015. febr. 2. 11:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Vannak normális csajok, te ne légy túl jófiús, és ne akard mindenáron kinyalni a seggüket. Beszélj velük fesztelenül, és nem árt ha néha ugratod őket egy kissé keményebben is.
2015. febr. 2. 11:25
 9/17 anonim ***** válasza:

Azért vannak még olyan lányok akiknek a belső a fontosabb.. :)

És van esély.. Csak próbálkozni kell...

És az ilyen páwa-swag-yolo mittudomén milyen fiúk meg csak kihasználják a lányokat..

2015. febr. 2. 11:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Azért az túlzás hogy mindenkinek a kedvében járnék....inkább az a típus vagyok aki odamegy egy csajhoz (és ha sikerül vele szóba álni) megpróbálok érdeklődni mit szeret, mi a hobbyja stb....nemtudom...ha gondoljátok küldök képet magamról hátha könnyebb lessz véleményt alkotni rólam...
2015. febr. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!