Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, sosem lesz már kapcsola...

Lehet, sosem lesz már kapcsolatom? N

Figyelt kérdés
Két kapcsolatom ment tönkre eddig. Nagyon nehezen leszek szerelmes, és mindig olyan emberekbe, akik számomra elérhetetlenek.
2015. febr. 23. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
hát igen, minek kell ennyire válogatni
2015. febr. 23. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenki megszívja néha, majd lesz jobb is...
2015. febr. 23. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
1: Miért? Te akármilyen nővel összejönnél? Mert én marhára nem...
2015. febr. 23. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
nem azt írtam hogy ne válogasson hanem annyira ne hogy elérhetetlenek meg full szerelem, persze hogy válogatok de azért ésszerű határokon belül
2015. febr. 23. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Ó, és hányszor leszel még szerelmes! Ne add fel, egyszer úgyis lesz valaki, aki mellett jól megleszel.
2015. febr. 23. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen általában nem vesszük észre azokat akik a közelünkben vannak.
2015. febr. 23. 12:09
 7/11 anonim válasza:

Szerintem már sosem lesz....

Sajnálom hogy így alakult...

:)

2015. febr. 23. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ez úgy hangzik mint egy grey-aromantic vagy demiromantikus orientáció. Megesik, tenni nem tudsz ellene. Az ember orientációját nem lehet irányítani ahogy kikapcsolni sem.

grey-aromantic: nagyon ritkán lesz szerelmes, mondjuk egyszer gyerekkorban, utánna meg mondjuk 30 évesen-és ennyi.

demiromantikus: mély, régi barátságkoból lehet szerelem, de a szerelem első látásra nekik nem működik, csak már meglévő erős érzelmi kötődés után leszenk néha szerelmesek.

Aztán vannak teljesen aromantikus emberek, ők egyáltalán nem leszenk szerelmesek- De ettől még vannak kapcsolatik, amennyiben nem aszexuálisak is. Csak egyszerűen nem a nagy szerelemmmel akarnak összejönni, hanem van nekik mittudomán 15-20 olyan ember, aki ha érdeklődne, akkor kapna esélyt. De nincs prioritás, ha egy nem működik, akkor a következővel is pont olyan boldogok.

2015. febr. 23. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a magas elvárásokkal.

Viszont, ha valaki feltétlenül párt akar magának és magas elvárások mellett nem talál, akkor le kell vinni azokat a fránya elvárásokat.

2015. febr. 23. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Neked legalább volt 2, nekem 1 se volt, pedig közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz.
2015. febr. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!