Van még ilyen lány aki tényleg ilyen?
Figyelt kérdés
Aki nem pláza cica hanem kedves kicsit félénk szereti a romantikus dolgokat és komoly kapcsolatot keres falúsi is lehet mert azok olyan mások tők jók lehet rosszul fogalmazom de En egy àtlagos lányt szeretnék aki hüséges tud lenni és tud szívből szeretni tudom nem társkereső ez de hátha van itt ilyen lány akivel tőrõdhetnék és érezné hogy fontos valakinek kicsit túl romantikus vagyok de tudok más lenni.nem.olyan mint a mai fiatalok!! nem menőskődok soha nem.nézek le senkit inkább segitek akin tudok kicsit érző lelkű vagyok lehet hogy ez baj de én úgy érzem mintha nem.ebbe a generációban van a stilusom a 80-90 évek kb meg hallgatom a mai zenéket de valahogy a régi stilus tetszik nekem.Sportos alkatom.van kék szem Balatonfűzfői2015. febr. 22. 22:21
1/7 anonim válasza:
Nàlad mit jelent az a fogalom, hogy:mondat?:D esküszöm inkàbb el sem olvasom, tanulj meg írni
2/7 anonim válasza:
Biztos fogsz ilyet találni, de ha egyet javasolhatok: a helyesírásodon próbálj meg javítani :-)
3/7 Linó03 válasza:
Én ilyesmi vagyok, és szeretem is a romantikus beállítottságú fiúkat. Úgyhogy biztos létezik még ilyen (is).
4/7 anonim válasza:
Bocsi, de én ezt az összefolyt mondatoknak nem nevezhető valamit nem vagyok hajlandó elolvasni.
Nem hiába találták ki az írásjeleket.
6/7 anonim válasza:
Én is ilyesmi fiú vagyok :) Hozzá kicsit őrült, kicsit nemnormális, de amúgy okos, kedves, aranyos és kicsit gyerek(es) :D én is hozzám hasonló lányt keresnék, aki tényleg szeretne :) tényleg megbecsülném :)
7/7 anonim válasza:
Van ilyen lány! :) Intő példa vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!