Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a roma fiúknak...

Miért csak a roma fiúknak jövök be?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és mindig csak a roma fiúknak jövök be. Nincs még szükségem kapcsolatra mert még fiatal vagyok hozzá, de úgy örülnék ha egy magyar srác udvarolna. Félreértés ne essék nincs különösebb bajom a romákkal csak én szeretném megtartani a családban a magyarságot afféle fajvedelem. A lényegre visszaterve miért lehet ez? Talán a barna hajam és sötét zöld szemem miatt? A barátnőim azt mondták hogy a roma fiúk hamarabb bevalljak az érzéseiket.. Előre is köszönöm.

2015. febr. 22. 20:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális csaj, akinek nem lesz mindegy kikkel fekszik össze. Csak akkor csináld vévi és várd ki így vagy úgy, amíg betoppan a nem-roma! :-)
2015. febr. 22. 20:31
 12/28 anonim ***** válasza:
vévi = végig :-D
2015. febr. 22. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
"Áhh nincs baj azzal ha az vagy..." Látom 13 éves pisisként még nem érzed ennek a szónak a súlyát!!
2015. febr. 22. 20:33
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
"fajvedelem" több eszed is lehetne ennyi évesen.. -_-
2015. febr. 22. 20:34
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretnek okoskodni, de a romasagnak semmi koze az allampolgarsaghoz! Egy roma lehet magyar, de ez mindegy is, mit erdekel teged ha ugysem akarsz pasit???
2015. febr. 22. 20:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
aki ennyire roma imádó az ignorálja ezt a kérdést, hagyjátok békén ha akarja akkor gyűlölje a cigányokat, valamelyik írta az államplgárságot, nem tudom okoskám de ez hogy jött ide? itt rasszról volt szó, lehet hogy(sajnos) van magyar állampolgársággal rendelkező cigány de az cigány és nem MAGYAR!
2015. febr. 22. 20:37
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Hát itt a nagy rasszistázó libsik se láttak életükben egy cigányt se (kérlek ne írjátok h a 8. kerületbe laktok mert ezt minden libsi elsüti), ha meg nem tetszik a kérdés ne válaszoljatok rá, ez ennyire egyszerű.
2015. febr. 22. 20:43
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

És ha nem akar romával kezdeni semmit akkor mi van? Akkor már egyből rossz ember?

Nem igaz, hogy itt senki nem látta meg a lényeget, hogy egy 13 éves kis csajt rohamoznak a romák. Azoknál a lányok ebben a kórban már a 2. gyereküket várják. De egyszerűen nem fogják fel, hogy ez másoknál nem szokás.

Szerintem szólj a szüleidnek.

2015. febr. 22. 20:56
 19/28 A kérdező kommentje:
Akik pisisnek vagy hülyének neveztek azoknak mondanám hogy nem igazán vagyok hülye, épeszű ember vagyok és nem pisis hanem fiatal
2015. febr. 22. 21:03
 20/28 A kérdező kommentje:
Igazából azokkal nem foglalkozok akik idősebbek nálam akikkel egykorú vagyok azokat próbálom minél udvariasabban elutasitani,de ha elfajul mindenképp szólok a szüleimnek még eddig tudtam kezelni
2015. febr. 22. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!