Miért csak a roma fiúknak jövök be?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és mindig csak a roma fiúknak jövök be. Nincs még szükségem kapcsolatra mert még fiatal vagyok hozzá, de úgy örülnék ha egy magyar srác udvarolna. Félreértés ne essék nincs különösebb bajom a romákkal csak én szeretném megtartani a családban a magyarságot afféle fajvedelem. A lényegre visszaterve miért lehet ez? Talán a barna hajam és sötét zöld szemem miatt? A barátnőim azt mondták hogy a roma fiúk hamarabb bevalljak az érzéseiket.. Előre is köszönöm.2015. febr. 22. 20:23
11/28 anonim válasza:
Végre egy normális csaj, akinek nem lesz mindegy kikkel fekszik össze. Csak akkor csináld vévi és várd ki így vagy úgy, amíg betoppan a nem-roma! :-)
13/28 anonim válasza:
"Áhh nincs baj azzal ha az vagy..." Látom 13 éves pisisként még nem érzed ennek a szónak a súlyát!!
14/28 anonim válasza:
"fajvedelem" több eszed is lehetne ennyi évesen.. -_-
15/28 anonim válasza:
Nem szeretnek okoskodni, de a romasagnak semmi koze az allampolgarsaghoz! Egy roma lehet magyar, de ez mindegy is, mit erdekel teged ha ugysem akarsz pasit???
16/28 anonim válasza:
aki ennyire roma imádó az ignorálja ezt a kérdést, hagyjátok békén ha akarja akkor gyűlölje a cigányokat, valamelyik írta az államplgárságot, nem tudom okoskám de ez hogy jött ide? itt rasszról volt szó, lehet hogy(sajnos) van magyar állampolgársággal rendelkező cigány de az cigány és nem MAGYAR!
17/28 anonim válasza:
Hát itt a nagy rasszistázó libsik se láttak életükben egy cigányt se (kérlek ne írjátok h a 8. kerületbe laktok mert ezt minden libsi elsüti), ha meg nem tetszik a kérdés ne válaszoljatok rá, ez ennyire egyszerű.
18/28 anonim válasza:
És ha nem akar romával kezdeni semmit akkor mi van? Akkor már egyből rossz ember?
Nem igaz, hogy itt senki nem látta meg a lényeget, hogy egy 13 éves kis csajt rohamoznak a romák. Azoknál a lányok ebben a kórban már a 2. gyereküket várják. De egyszerűen nem fogják fel, hogy ez másoknál nem szokás.
Szerintem szólj a szüleidnek.
19/28 A kérdező kommentje:
Akik pisisnek vagy hülyének neveztek azoknak mondanám hogy nem igazán vagyok hülye, épeszű ember vagyok és nem pisis hanem fiatal
2015. febr. 22. 21:03
20/28 A kérdező kommentje:
Igazából azokkal nem foglalkozok akik idősebbek nálam akikkel egykorú vagyok azokat próbálom minél udvariasabban elutasitani,de ha elfajul mindenképp szólok a szüleimnek még eddig tudtam kezelni
2015. febr. 22. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!