Budapesti lányok! Szeretnétek ismerkedni egy barátommal? Többi lent
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátomnak (Én lány vagyok, tudta nélkül írtam ki, hátha találok neki valakit) keresnék egy lányt, hátha van itt neki valaki. 18 éves, Budapesten lakik. Nagyon kedves, barátságos, kissé visszahúzódó, de jóképű, nagyon helyes, a testépítés megszállottja. Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed (csak Budapesti lányok, 17-18 évesek), akkor írj egy privátot, és részletesebben írok róla, képekkel. Pusz2015. febr. 22. 17:23
1/4 anonim válasza:
Én 16 vagyok és pestre járok suliba... Ha ez így megfelelő akkor írj
2/4 anonim válasza:
Ember te nem vagy normális :DDD Mi értelme egy csaj nevében írni ilyen hülyeséget, meg egyálalán mit gondolsz? Majd ilyen ostoba ajánlatra özönleni fognak a csajok?
Nagyon elvagy te tévedve haver... Egy normális csajnak meg élőben is van elég udvarlója.
3/4 anonim válasza:
nem lakok pesten és nem vagyok 17 éves de mutatsz egy képet?:) érdekel a kinézete :D köszönöm előre is :)
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok pesti sem 18 de érdekel a kinézete. Kíváncsi vagyok erre a nagy testépítőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!