Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki? mért nem közelít...

Pocahontas12 kérdése:

Tetszem neki? mért nem közelít felém jobban?

Figyelt kérdés

Szóval van egy közösség,ahol a korosztályok így együtt lógnak. Aki nekem tetszik az a felettem lévő korosztályba van (1-2 év van köztünk). Eddig csak annyi történt h szemezünk,nézzük egymást,és párszor egymásra mosolygunk...

Mivel a saját korosztályával lóg,így nem tudom h közelítsem meg. (Tovább fenn maradnak stb.) Ő nem jön oda hozzám,de azért észre veszem h néz a haverjaival. Nem tudom h mért nem közelít,talán időre van szüksége,vagy másik is lány is van? Barátnője nincsen. Én nem merek közelíteni,szerintem neki kéne. Nem imerjük egymást,sosem dumáltunk még,semmit nem tudunk egymásról.

Mi legyen?? tegyem meg én az első lépést? És az nem lenne furcsa ha ráírnák facen? Szerintem neki kéne.

Segítsetek rajtam!!

Köszikeee <3

2015. febr. 22. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
ez milyen közösség?
2015. febr. 22. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
cserkészet,nem tudom h ismered-e.
2015. febr. 22. 17:10
 3/7 anonim válasza:
Cserkészd akkor be a srácot! (kezdeményezz, vágod?)
2015. febr. 22. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:
de hooogy?? :) midig van vki mellette
2015. febr. 22. 17:15
 5/7 anonim válasza:
te jó ég... ugyan ebbe a helyzetbe voltam tavaly teljesen xd cserkészeten voltunk ugyanigy és felettem járt egy évveléső is mindíg nézett :DD hát nem tudom mit tehetnél. Én kezdeményeztem, de nem végződött jól nagyon nem >< Szerintem még várnod kéne egy kicsit mert egy kapcsolatnál a fiu az akinek kezdeményeznie kell nem a lány :) de nem tudom,mert nekem is ez volt és én is tanácstalan voltam:D Aztán kezdeményeztem és puf... xd szóval aszt hiszem jobb ha várod a kezdeményezését:D
2015. febr. 22. 20:57
 6/7 anonim válasza:
3. vagyok igen tudom hogy elirtam azt a szót hogy "azt" xd nem kell szólni:D
2015. febr. 22. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
ráírtam,mért nem ír vissza?? :/
2015. febr. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!