Összejöhet? 23L
Szóval nagyon-nagyon megkedveltem egy srácot, vonzódom hozzá, ő is hozzám, bár elég kérdőjel az egész dolog. Van kapcsolata, de hajlana felém.
A kérdésem: Ha többet adnék neki minden téren, összejöhet a dolog? Mind érzelmileg, és mind szexuálisan. Mert többször mondta, nem kertelt, hogy bizonyos téren hiányérzete van.
Nekem a szex kevés, de ha mindent beleadnék, elképzelhető, hogy vált?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Szerintem a primitív emberek (azaz a legtöbb) állandóan csak ilyen helyzetekben vannak... :-)
Ha széteszed a lábad előtte, tudi meg fog qrni, itt nem is ez a kérdés, hanem az hogy mekkora bunkóság már más kapcsolatába éket verni... :-)
#1 Tetszem neki, állandóan dicsérget stb.
#3 Pont az, hogy ésszel csinálom, azért toporgunk egy helyben... Mikor lett volna lehetőségem belemenni, kissé meglepett és meghátráltam...De már unom.
Nem mintha nagy rajongója lennék a csapjuk le más kezéről.. dolognak de miért halózzátok azt, hogy ha vki rá hajt más csajára / pasijára akkor csak dugni akar ?:D
Ellenpéldának: Első bnőmet anno egy ilyen manőverrel abszolváltam. [azóta se volt több ilyen eset.. gusztustalan de hatásos :)] és sikerült belőle kihozni egy 2év + os kapcsolatot ami első próbálkozásra szerintem korrekt. [Nem mellékesen azóta is teljesen jól megvagyunk egymással pedig lassan már 10 éves a sztori.]
oké drágica, erkölcsi fröccs nélkül csak a kérdésre
Igen, meg fog kúrni. Csak úgy recseg majd az ágy alattatok. Borítékolom, hogy ha szétteszed neki a lábad, azt a ziccert nem hagyja ki.
Hogy aztán hogy néz majd rád, ő is meg a jelenlegi partnere is, meg a sok fiú is aki körülötted .... ja, bocs, arra nem vagy kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!