Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek?

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Tudom ez a 21324354654 ilyen kérdés, de kérlek segítsetek! :)A városban ahol lakom nagyon megtetszett egy srác. Tudom a nevét,tudom, hova jár iskolába, ráadásul nem lakik tőlem túlságosan messze.

Az a tipikus eljárogatós fajta, van egy régóta kialakult baráti köre, velük megy kb. minden hétvégén ide-oda(bulizni, vagy sakkoznak, összeülnek, stb.), illetve majdnem minden nap elmegy otthonról. Nem az a tipikus szépfiú, de elég nagy társasága van, rendesen egy társasági ember, sok-sok lány ismerőssel, ölelgeti őket, stb.

Na, a lényegre térve, én iszonyatosan béna vagyok kezdeményezés terén, ráadásul az önbecsülésem a béka feneke alatt(a családom is rengetegszer elmondja, hogy legyen már egy kis önbizalmam).

Nagyon félek, hogy ha kezdeményezek körbe röhög és elutasít. Egyik barátnőm ismeri, szerinte nagyon rendes. Kértem, hogy segítsen, de sajnos nem nagyon hajlik afelé, így magamnak kell megoldanom.

Ha látom mit csináljak? Csak úgy köszönjek neki? A facebookon való bejelölgetés híve nem nagyon vagyok, mert ha megkérdezi honnan ismerem mit tudok írni neki? Egy városba lakunk ezért bejelöltelek? Szerintem a facebook gáz.

Valahogy személyesen akarok közel kerülni hozzá, de hogyan?

Az egyik "bizalmasom" azt mondta, hogy ha látom az utcán ne köszönjek, semmi, csak mosolyogjak rá.

Bocsánat, hülye vagyok tudom, csak ennyire ritkán fog meg valaki és nagyon izgulok, mert eddig kb. minden ilyet elrontottam...19/L.

2015. febr. 21. 23:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a bizalmasod jó tanácsot adott neked. Elég ha mosolyogsz rá. Ha tetszel neki oda fog menni és kezdeményezni fog nálad. Lány létedre ne te vallj neki, hanem adj neki esélyt rá hogy ő lépjen. Ne rohamozd le, ne mássz rá és ne fogdosd, mert akkor könnyűvérűnek fog tartani és legfeljebb csak néhány alkalom leszel neki.

Keltsd fel a figyelmét azzal, hogy gyakran mosolyogsz rá. 26/F

2015. febr. 22. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!