Szerintetek ha egy nő diplomás és vonzó külseje van hol találhat magának hasonló társat?
Kedves anyuka!
Én egy két diplomás (tanár), de szakmunkás területen (hegesztő és lakatos) dolgozó fiatalember vagyok. Eleinte próbáltam az elittárson ismerkedni, de rájöttem, hogy az sem különb oldal a többinél, sőt anyagilag még jobban lehúzza az embert. Sajnos, ma már inkább hátrány diplomásnak lenni, ezt saját bőrömön tapasztaltam, amikor több éven keresztül nem találtam állást, így szakmunkás lettem. Hogy az ismerkedésben a diploma mennyire előny vagy hátrány? Szerintem hanyagoljuk, mert a szerelem nem oklevéllel érkezik. Persze kellő intelligencia, értékrendbéli azonosság szükséges.
Én azt javaslom, hogy a lányod mozogjon olyan körökben, ami az érdeklődésének megfelelő. Társastánc, salsa, vagy akármi más, ahol emberek vannak és ezáltal tud személyesen ismerkedni.
Volt egy nagyon dekoratív kolléganőm egyszer, aki szintén nős vagy kapcsolatban lévő férfiakba botlott bele, amikor elkezdtem, egyedülállóként udvarolni neki, elküldött melegebb éghajlatra, háromszor próbálkoztam.
Nem fogom a lányom kezét,rég elengedtem.Önálló élete van,csak próbálok nem hülye tanácsokat adni neki.Fog ő boldogulni.Szerencsére neki olyan diplomája van aminek van haszna és lehet is vele keresni.
Az a típus vagyok aki mindig is próbál segíteni,ha nem is kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!