Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretőt tartók, szeretők, ti...

Szeretőt tartók, szeretők, ti hogy találtatok a harmadikra?

Figyelt kérdés

Hogy alakult úgy a dolog, hogy szeretői kapcsolat lett a vége? Kerestétek a lehetőséget, vagy csak adódott? Ki kezdeményezett? Így alakult vagy előre megbeszéltétek, hogy így lesz?

Ha lehet a korotokat és a nemeteket írjátok a válasz mellé.

Köszönöm!

2015. febr. 21. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Munkahely, nem kerestem a lehetoseget, o kezdemenyezett, en folytattam, megbeszeltuk, viszony.

30

2015. febr. 21. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
jófogás.hu-ról szereztem.
2015. febr. 21. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel erre az oldalra jellemzően idealista fiatalok járnak, megint ki fogom verni a biztosítékot, de azért elmesélem.

Szeretem a feleségemet. Ő a világ legklasszabb csaja, és a közel 50 kapcsolatom közül a szex is messze magasan vele a legjobb. Szóval imádom, s hogy ez így is maradjon, 5-6 évente befigyel egy kis vérfrissítő liaison. Tervszerű esetekre gondoljatok, nem csak amikor valakit megláttok, és ráéheztek. Alaposan körbejárom a problémát, s ha úgy ítélem, belevágok, és keresek valakit.

2015. febr. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!