Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Akit egyszer szepnek...

Fiuk! Akit egyszer szepnek talaltatok es bejott nektek, az a kesobbiekben is vonzo maradt szamotokra? Egyszer alatt honapokat ertek.

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Háát ha hónapok alatt nem szedett fel +50 kg-ot akkor igen :)
2014. okt. 3. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos szintig biztos, de el lehet ám rontani azt egy nagyobb külső átalakulással.
2014. okt. 3. 21:46
 3/8 SullaFelix89 ***** válasza:

Nem nekem gimiben volt egy oszt társ nőm aki akkor nagyon vonzó volt még volt is köztünk maszatolás, a múltkor viszont összefutottam vele és valami szörnyen elhízott és elcsúfult.

Undorító és egyben szomorú volt mi lett abból az egykor szexi lányból.

2014. okt. 3. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudom filmbe illő félig meddig, és itt nem hónapok hanem évek teltek el.

De volt középiskolában egy lány aki 2 éven át tetszett aztán nem láttam majd eltelt 5 év míg újra láttam de mintha nem is ő lenne, borzasztó csalódás volt :)

Szőrnyen festett ahhoz képest amilyen szép akkor volt.

2014. okt. 3. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egyetemen voltam így. Gólyatáborban még nagyon tetszett a lány, most lassan végzek, eltelt öt év és iszonyatosan sokat öregedett öt év alatt.
2014. okt. 3. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
általában igen, de nem feltétlen. csatlakozom az előttem szólóhoz mert én is ismertem már csajt akiért középiskolában odavoltam de 6-7 évvel azután már nem. ennyi idő alatt 10 évet öregedett. nem találkoztam még olyan nekem tetsző lánnyal aki pár hónap alatt annyit változott volna.
2014. okt. 3. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
persze, de... kedves kérdező, véletlenül nem arról van szó, hogy elzavartál egy pasit, akit nem kellett volna?
2014. okt. 4. 03:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem zavartam el, bar lehet. Bonyolult. :/ Eselyeim?
2014. okt. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!