Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik lányt választanátok?

Melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

1, Kedves, őszinte, türelmes és beletörődő jellem. Mindenkivel közvetlen, olyan igazi lány a szomszédból. Fontos számára a család, a barátok, szívesen szervez programokat. Külsőre átlagosan szép, de nagyon pozitív tulajdonságokkal

2,Nehéz természet és makacs. Hiú nő, aki mindig megy a saját feje után. Hangulatember, és nehéz hatni rá. Ritkán enged közel magához valakit, de akinek sikerül, az onnantól kezdve mindenben számíthat rá. Kiáll az igazáért, és azokért akik fontosak számára, akkor is, ha ezzel mindent elveszíthet.

Szereti a spontaneitást, az elsőre lehetetlennek tűnő feladatokat, az izgalmas dolgokat. Inkább különleges, mint szép, titokzatos kisugárzással

2015. febr. 21. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Első. Ő tipikus barátnőnek való aranyos lány. Nagyon szeretnék egy ilyen lányt találni.

A második a leírás alapján tipikus öntelt, egoista tucatliba, aki baromi különlegesnek hiszi magát.

2015. febr. 21. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Amelyiket szeretem.
2015. febr. 21. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki választja a másodiakt ? nevetséges xd
2015. febr. 21. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyikről se tudtuk meg túl sok mindent. Az első unalmas, a második sok... Inkább a kettő keveréke. Nem jó ha valaki beletörőd jellem, legyen kiállása és mondja el a véleményét, más különben olyan "én vagyok a jó kislány csak szürkébb vagyok mint egy kisegér" személyiség lesz, ami nekem személy szerint nem vonzó. A másodikban a hangulatember nem tetszik, meg hogy nem lehet rá hatni. A leendőbeli partnerem ne hangulatember legyen hanem kiegyensúlyozott és lássa be ha valamiben nincs igaza, legyen nyitott mások véleményére is.
2015. febr. 21. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
13, te vagy a nevetséges, hogy egyetlen szót nem vagy képes helyesen leírni.
2015. febr. 21. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem azt, amelyikkel jobban ki tudsz jönni, akivel jól érzed magad...aki hiányzik, akire sokat gondolsz akivel sokat tudtok nevetni...akivel kölcsönös minden...azért felesleges egyiket is választani, h legyen vki... Ha szereted a kihívásokat, akkor válaszd azt, amelyik nagyobb kihívás, több kompromisszum kell... De az régen rossz, ha választani kell és nem érzed ki az, aki kell. A választás után sokat fogsz azon töprengeni, h a másikat kellett volna választanod stb
2015. febr. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!