Melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
Most csak külsőre.
1.Természetes világosszőke derékig érő egyenes haj, ovális arcforma, babaarc, mandula alakú kék szem, telt ajkak
Átlagos arányos testalkat, de pici felesleggel. 170cm
2.Természetes sötétbarna derékig érő hullámos haj, jellegzetes keleti szláv arc, keskeny zöldes barna (hazel) szem, telt ajkak
Arányos homokóra alak. 150cm
Melyik és miért?
2014. okt. 26. 18:34
1/7 anonim válasza:
De jó én a kettő keveréke vagyok, pedig majdnem azt hittem, hogy az 1-es lesz a befutó :D
2/7 anonim válasza:
2. Azért mert én is alacsony vagyok, és mert imádom a zöld szemet...
3/7 anonim válasza:
2. Az alacsony nőket szeretem. Bár ez egy kicsit kevés és nehéz, kép nélkül meg főleg nehéz. 17/f
4/7 anonim válasza:
Nekem egyik se. Egyik duci másik pici...
5/7 anonim válasza:
Magasat! Imádom a magas csajokat
7/7 PearlDiver válasza:
Ez alapján mindkettő jöhetne, innentől a személyiségen múlna :-) de talán a kicsi zöld szeműt a derékig érő hullámos hajával ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!