Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti itt miért írtok...

Fiúk! Ti itt miért írtok állandóan rá minden lányra?

Figyelt kérdés

Gondolom nem én vagyok az egyedüli lány akire rá írnak mondjuk egy szimpatikus kérdés vagy bármi után.

Ilyenkor az van bennetek, hogy lehet, hogy hű de jól néz ki és hű de kedves és esetleg lehet belőle valami?

Vagy azok akik ezt csinálják ezért teszik?

És szerintetek csak a perverz vagy betegesen antiszociális fiúk írnak rá itt a lányokra ismerkedés/ beszélgetés céljából ?

(Személy szerint én nem hinném,hogy normális fiú csak úgy random egy kérdés kapcsán ismerkedne:O)

19L

2015. febr. 20. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés vicc.
2015. febr. 20. 20:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, én speciel nem járok bulizni, szóval ez az eset nem áll fent:)

És igen, kicsi az esély de bármi lehet belőle , csak érdekel a ti véleményetek, hogy mi motivál titeket közben, ezért kérdezem:)

2015. febr. 20. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Én speciel úgy vagyok vele, hogy 1. esetleg tudok segíteni a másiknak, ha mondjuk erre szüksége lehet, 2. ha szimpatikusnak, normálisnak tűnik, akkor miért ne próbáljak vele beszélgetni? Legrosszabb esetben is megismerhetek egy rendes embert, esetleg még találkozhatunk is, kialakulhat a kölcsönös szimpátia, bármi. És nem, nem szoktam zaklatni senkit különböző szexuális töltetű dolgokkal, se a farkamról nem küldök senkinek képet.
2015. febr. 20. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyszer megszámolom hányan írtak rám az utóbbi hónapokban ha érdekel:)

Itt más módja nincs az ismerkedésnek,ezért írnak a kérdéseidre vagy válaszaidra,sokan egyszerűen csak beszélgetni szeretnének:)

2015. febr. 20. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden lányra? Hát én szerintem 2-3-ra írtam rá a majdnem 2 év alatt :)
2015. febr. 20. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy ez nekik miért jó. De nagyon gáznak tartom.

Már vissza sem írok és kérdést sem teszek ki, mert jön a priviáradat.

2015. febr. 20. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!