Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy csajjal (20 éves), randiztunk párszor. Majd az egyik randin bejelentette, hogy mással is randizgat és szeretne vele járni. Ezután én nem is írtam neki, aztán ő kezdett el újra keresni engem. Kérte hogy találkozzunk. Találkoztunk de nem sikerült kiderítenem most mit is akar, mikor felhoztam a témát, nem akart róla beszélni. Azóta is egyedülálló, szóval a másik sráccal nem alakulhattak jól a dolgok. Kicsit úgy érzem hogy ez ilyen "ha nincs ló jó a szamár is" helyzet, de mivel nem hajlandó erről beszélni nem tudhatom hogy mit szeretne tőlem. Ti voltatok hasonló helyzetben? Vajon mit akarhat? 22/F2015. febr. 20. 08:28
1/2 anonim válasza:
Na vajon mit akarhat?
2 vagy több pasit egyszerre.
Miért te még nem jártál több lánnyal egyszerre?
Egyébként ezek utánn én megmondtam volna neki hogy tudod mit ba.zd meg, nem találkozunk ha más kelett.
2/2 anonim válasza:
Valamit mindenképpen kéne mondania ilyen témában ha veled akar össze jönne.Hátha rá tudod venni erre valamikor, de mindenképpen személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!