Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mire gondoltok amikor...

Lányok mire gondoltok amikor egy 20 körüli pasin láttok egy gyűrűt?

Figyelt kérdés

Nem tudom számít-e a dolog, de a gyűrűs ujjamon hordom, egy sima ezüst gyűrű néhány egyszerű bemarással(szóval semmiképp nem téveszthető össze házassági gyűrűvel), amit egyébként a testvéremtől kaptam egyszer karácsonyra.

Azt vettem észre, hogy ha úgy közeledek lányokhoz, hogy nincs rajtam a gyűrűm minden úgy megy ahogy kell elhívom a szerencsétlen(hahaha) kiválasztottat randira és... ja hát folytatjuk :D

Amikor viszont rajtam van olyan mintha valami láthatatlan pajzsot húztam volna fel. A lányok nem nagyon engednek közeledni ugyanakkor nem nézik látványosan a gyűrűt, nem is kérdeznek róla, semmi..

Csak nekem ment már az agyamra a dolog és véletlen egybeesés vagy tényleg esetleg olyat feltételeztek egy gyűrűről, hogy van párja a pasinak?

#návátálebbőlnagybotranyleszhákimegyünkaztugyetudod
2015. febr. 19. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
azt, hogy Frodó létezik
2015. febr. 19. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan edesen fogalmaztal.:D (Ne kerdezd miert.)

Inkabb az kotott le,hogy egy ilyen kerdes mogott ki allhat. Amugy nem vagy almos?haha.:D

17L

2015. febr. 19. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy esetleg egy hipszter DD
2015. febr. 20. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet már annyit gondolsz erre, hogy már akaratlanul is ezt sugallja a kisugárzásod és ezt érzik meg rajtad.
2015. febr. 20. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:

2-es köszönöm a kedves szavakat :) És inkább ne akard tudni miféle fazon áll a sorok mögött :'D

Amúgy elgondolkoztam, hogy akkor mit mondanál ha direkt arra pályáznék, hogy azt mondd de édes vagyok :D Lehet helyben elolvadnál :D

Éééés de igen.. piszok álmos vagyok :D

3-as nem rossz gondolat de én inkább az elegáns vonalat képviselem, a hipszter lenne az utolsó szó ami rólam az eszedbe jut :D

A 4-es viszont elég jót mondott. Erre eddig nem gondoltam pedig lehet ez a nyitja a dolognak.

2015. febr. 20. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!