Lányok mire gondoltok amikor egy 20 körüli pasin láttok egy gyűrűt?
Nem tudom számít-e a dolog, de a gyűrűs ujjamon hordom, egy sima ezüst gyűrű néhány egyszerű bemarással(szóval semmiképp nem téveszthető össze házassági gyűrűvel), amit egyébként a testvéremtől kaptam egyszer karácsonyra.
Azt vettem észre, hogy ha úgy közeledek lányokhoz, hogy nincs rajtam a gyűrűm minden úgy megy ahogy kell elhívom a szerencsétlen(hahaha) kiválasztottat randira és... ja hát folytatjuk :D
Amikor viszont rajtam van olyan mintha valami láthatatlan pajzsot húztam volna fel. A lányok nem nagyon engednek közeledni ugyanakkor nem nézik látványosan a gyűrűt, nem is kérdeznek róla, semmi..
Csak nekem ment már az agyamra a dolog és véletlen egybeesés vagy tényleg esetleg olyat feltételeztek egy gyűrűről, hogy van párja a pasinak?
Olyan edesen fogalmaztal.:D (Ne kerdezd miert.)
Inkabb az kotott le,hogy egy ilyen kerdes mogott ki allhat. Amugy nem vagy almos?haha.:D
17L
2-es köszönöm a kedves szavakat :) És inkább ne akard tudni miféle fazon áll a sorok mögött :'D
Amúgy elgondolkoztam, hogy akkor mit mondanál ha direkt arra pályáznék, hogy azt mondd de édes vagyok :D Lehet helyben elolvadnál :D
Éééés de igen.. piszok álmos vagyok :D
3-as nem rossz gondolat de én inkább az elegáns vonalat képviselem, a hipszter lenne az utolsó szó ami rólam az eszedbe jut :D
A 4-es viszont elég jót mondott. Erre eddig nem gondoltam pedig lehet ez a nyitja a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!