Mi a véleményed az olyan lányokról, akiknek csak a szájuk nagy az interneten, de még egy személyes találkozóra sem mernek elmenni veled? (nem azért, mert ronda lennél)
Figyelt kérdés
Volt már veled így? Leírhatod dióhéjban a sztorit. Kíváncsi vagyok a cifraságokra.
Korodat is írhatod.
2015. febr. 19. 22:43
1/4 anonim válasza:
Ezen az oldalon kb az összes csaj ilyen. Közbejön valami, túl idős vagyok. A legjobb indok az volt, hogy nem gondolta, hogy ha komoly kapcsolat céljából ismerkedünk, akkor randiznunk is kell xD
2/4 anonim válasza:
helló tök jól el írkáltunk képet cseréltünk tetszettünk 1másnak kedveltük 1mást de amikor elhívtam randira azt írta fél velem találkozni mert mi van ha pszihopata vagy :D meg volt 1 kicsit kövér csaj hiábba nyagattam hogy én elfogadom olyanak amilyen az se jött velem sehova! az ilyen minek hírdeti magát? ill minek sír hogy jaj nincs pasi.....
3/4 anonim válasza:
Fura, velem még nem volt ilyen. Akikkel ismerkedtem, vagy egyszer csak leléptek, vagy a képem elküldése után szívódtak fel (egyetlen esetben kaptam, egyébként teljesen normális elutasító választ), vagy tudtunk találkozni.
4/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez van mindig utolsó.... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!