Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
van egy srác aki bejön már nagyon reg ota két barátnőm tudta higy tetszik egymasik pedi osszejött vele nagyon lelkis vagyok és el kezdtem sirni persze o nem tudra hogy tetszk nekem. Ha valaki tud valami jo tanácsot az irjon kerlek szepen nagyon fontos lenne. Elore is koszonom.2015. febr. 19. 20:42
1/4 anonim válasza:
Probalj minnel kevesebbet talalkozni vele, ha ez lehetseges. Ne nezegesd facebookon a profiljat. Ha lehet ne is beszélj vele. Se faceen, se messengeren, se telon, se sehol. Rakj el minden olyan dolgot, amirol eszedbe jut, amit esetleg tole kaptal. Tudom milyen szar erzes, es ilyen is marad majd meg egy ideig, de ha nem latod ot folyton, es alig beszelsz vele, egy ido utan konnyebb lesz. Addig is sok kitartast. Menni fog ez. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat megprobalom elkerulni:)
2015. febr. 20. 07:24
4/4 gublug válasza:
Amikor eszedbe jut akkor enyhén szólva imádkozz érte: kívánj neki magadban minden jót, amit akkor kívánnál neki amikor ténylegesen vele vagy.
Ha szereted, akkor azt kívánod neki ami a legjobb neki és az pedig, lehet hogy nem te vagy.
Ha azt hiszed, hogy szereted és nem tudsz neki jót kívánni szívből akkor birtokolni akarod.
Engedd el a szívedből. Ha a sors úgy hozza, úgyis összejöttök. Ha nem akkor meg feleslegesen görcsölsz.
Szívből kívánj neki jó dolgokat, amikor eszedbe jut. Úgy könnyebb.
Én külföldön élek és néha eszembe jut a családom, akkor megállok egy pillanatra, elmélyedek és imádkozom értük.
Ne aggódj, nem csak ez az egy pasi van a világon.
Jön majd másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!