Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kialakulhat a dolog, vagy...

Kialakulhat a dolog, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Pár hónapja ismerem őt, és eleinte nagyon sokat beszélgettünk, mindig keresett engem, aztán egyik pillanatról a másikra ez megszűnt, már nem írt rám. Megkérdeztem, hogy velem van-e a baj, azt mondta, hogy minden rendben, de továbbra sem beszéltünk többet. A suliban mindig egymásra mosolygunk ha látjuk egymást, nagyon kedvesen viselkedik velem, bent szoktunk is beszélgetni, de rossz előérzetem van a dologgal kapcsolatban. Szeretnék küzdeni érte, nagyon szeretném megkapni őt, nagyon sokat tanultam tőle, sokat kaptam tőle. Csak azt nem tudom, hogy megéri-e küzdeni...

2015. febr. 5. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2015. febr. 5. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a nagy gond, hogy te sem a vonzalom miatt akarod őt, hanem hálából. Halálra van ítélve az egész.
2015. febr. 5. 18:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hálából akarom, azelőtt is tetszett a srác, hogy összebarátkoztunk. Csak megemlítettem, hogy vannak dolgok, amit neki köszönhetek
2015. febr. 5. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz ebből semmi...
2015. febr. 5. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Most szombaton leszünk három évesek! :)
2018. febr. 27. 21:35
 6/6 anonim válasza:

Boldogsággal tölt el, hogy miután így mindenki elmondta, hogy felejtsd el meg nem lesz belőle semmi, mégis összejött a dolog és remélhetőleg boldogságban éltek. Bízom benne, hogy még mindig együtt vagytok.

Viszont a másik dolog meg, hogy kérlek azt mondd el nekem, a srác miért csinálta akkor azt, amit. Mert én személy szerint rühellem ezt a viselkedést, hogy random nem ír vissza, nem keres, stb... mint fiú, mint lány részről. Az én kis szerelmes lelkem nem bírja, ha random elkezdik a semmiből ignorálni, foleg ennyire az elején, amikor még minden rózsaszín.

2023. júl. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!