Mit kell tenni, hogy egy pasi felfigyeljen rád annyira, hogy rád irjon s beszélgessen veled egyelöre barátilag aztan más is kialakulhasson?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 18:04
1/5 anonim válasza:
A válaszokra én is kíváncsi vagyok... :)
2/5 anonim válasza:
Lekváros palacsintát csokoládé öntettel kell neki készíteni.
3/5 anonim válasza:
Ha ebben a kategóriában gondolkozol, akkor talán dobj fel magadról egy képet, amin pálinkát főzöl. :)
4/5 anonim válasza:
Sört ide, bort ide te szép barna láááááááááááány
5/5 anonim válasza:
Ha nem olyan típus, aki rád ír és beszélgetést kezdeményez, akkor csinálhatsz akármit, fejen állhatsz és ketyeghetsz, akkor se fog. Szóval ha nem olyan, neked kell ráírni, ennyi.
Nem tudom ebben mi olyan érthetetlen, ha egyszer Te vagy, aki akarsz tőle valamit és nem fordítva...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!