A festett vörös haj k_rvás?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 23:59
4/17 anonim válasza:
Arctól, árnyalattól függ, de nekem inkább dögös.
5/17 anonim válasza:
Attól függ mit veszel fel:DDD
Minivel és magasarkuval biztos az!
7/17 Oligocén válasza:
Egy lányt nem az tesz k_rvássá. öltözködés annál inkább.
De leginkább a viselkedés. Szóval ha valakire azt mondanám, tuti nem a vörös haja miatt lenne :)
8/17 anonim válasza:
Megfelelő fejen nem. Nem vagyok már lány és nekem eredetileg ez a színem.-Azt kell mondjam sokan mellé lőnek ezzel a színnel. Kreol bőrhöz nem szép,sok telt lány rosszabb esetben idősödő nő is ezt a színt választja mintha ettől szexibbé vagy tüzesebbé válnának. Sok buta ember előítéleteket formál a vörös hajúakkal szemben,-hú ez biztos ezt meg azt bevállal stb. Csak magabiztos lányoknak,nőknek ajánlanám ezt a színt,nyusziknak nem való.
10/17 opened paradise válasza:
Max ha közben szolibarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!