Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnák "menőbb" lenni?

Hogyan tudnák "menőbb" lenni?

Figyelt kérdés
Eléggé csendes vagyok és bele szeretnék szólni a beszélgetésbe de ha beleszólok akkor csak hülyeséget mondok ti mit tanácsoltok hogy jobban tudjak érvényesülni ?

2015. febr. 18. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem* es hidd el..... Nem az a meno aki csordaba tomorul es koveti a nyajat, hanem az aki otthagyja a csordat, magara talal es egyenisegge valik.
2015. febr. 18. 18:59
 12/14 anonim válasza:

Attól függ milyen a társaság.. Ha ismeretlen vagy csak pár embert ismersz akkor ismerkedj vagy nemtudom. Én sem vagyok nagydumás, inkább az a visszahúzódó típus. De van 4-5 nagyon jó barátom, akikkel ha összeülünk hétvégén (nem discoban) akkor végigbeszélnénk akár egy egész napot is. Komoly témáktól egészen a baromságig bármiről tudok beszélni, pedig nem vagyok nagy dumás. De a társaság ismert, és jól el vagyunk.. Általában nem én hozom a témát, hanem már akkor megvan amikor a szórakozóhelyre tartunk, már menet közben nyomjuk :D :D

De amúgy az jó ötlet, hogy nézz utána a dolgoknak. Mi például befektetésekről és tőzsdézésről is szoktunk beszélgetni, én őszintén megmondtam a haveroknak, hogy nem vagyok otthon ebben a témában. Szivesen elmagyarázták a dolgokat, aztán utána is olvastam.. Azóta hozzá tudok szólni, be tudok kapcsolódni ebbe a beszélgetésbe is.. Nemtudom ti milyen társaság vagytok, de sokat számít a hozzáállásuk. Ha hülyének vagy butának néznek az nem éppen jó, mert azt fogják várni, hogy mikor köthetnek bele a mondanivalódba..

2015. febr. 18. 19:05
 13/14 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és lány és az új osztálytársaimmal ez a helyzet meg csak fél éve ismerjük egymást de én nem tudok valami jól hozzászólni a dogokhoz vagy vicceset meg érdekset mondani meg jó sztorykat sajna
2015. febr. 18. 19:12
 14/14 anonim válasza:
Nekem pont a beszéd az erősségem.Csak ha csajjal kéne és ha tetszik is akkor mint akinek karót dugtak a seggébe(Jó hasonlat ez?).
2015. febr. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!