Hogyan tudnák "menőbb" lenni?

Attól függ milyen a társaság.. Ha ismeretlen vagy csak pár embert ismersz akkor ismerkedj vagy nemtudom. Én sem vagyok nagydumás, inkább az a visszahúzódó típus. De van 4-5 nagyon jó barátom, akikkel ha összeülünk hétvégén (nem discoban) akkor végigbeszélnénk akár egy egész napot is. Komoly témáktól egészen a baromságig bármiről tudok beszélni, pedig nem vagyok nagy dumás. De a társaság ismert, és jól el vagyunk.. Általában nem én hozom a témát, hanem már akkor megvan amikor a szórakozóhelyre tartunk, már menet közben nyomjuk :D :D
De amúgy az jó ötlet, hogy nézz utána a dolgoknak. Mi például befektetésekről és tőzsdézésről is szoktunk beszélgetni, én őszintén megmondtam a haveroknak, hogy nem vagyok otthon ebben a témában. Szivesen elmagyarázták a dolgokat, aztán utána is olvastam.. Azóta hozzá tudok szólni, be tudok kapcsolódni ebbe a beszélgetésbe is.. Nemtudom ti milyen társaság vagytok, de sokat számít a hozzáállásuk. Ha hülyének vagy butának néznek az nem éppen jó, mert azt fogják várni, hogy mikor köthetnek bele a mondanivalódba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!