Hogyan tudnák "menőbb" lenni?
Figyelt kérdés
Eléggé csendes vagyok és bele szeretnék szólni a beszélgetésbe de ha beleszólok akkor csak hülyeséget mondok ti mit tanácsoltok hogy jobban tudjak érvényesülni ?2015. febr. 18. 18:47
4/14 anonim 

válasza:

Gondold végig mit mondasz.
Ja, amire végiggondolod, már 2 témával odébb járnak... ez ilyen. Meg kell tanulnod a spontaneitást.
5/14 anonim válasza:
tanulj meg ragozni... amúgy ha bele akarsz szólni a témába (bele akarsz tudni szólni) akkor járj utána azoknak a témáknak, nehogy valami hülyeséget mondj, mert azzal szerintem pont az ellenkezőjét váltja ki az emberekből
6/14 anonim 

válasza:

Mondjad csak nyugodtan, nem baj, ha hülyeség. Egy idő után majd megszokod és akkor majd jobban megy.
7/14 anonim 

válasza:

1. Ne szólj bele olyanba, amiről nincsenek ismereteid, és/vagy ami nem érdekel téged. Nem kötelező állandóan beszélned. 2. Gyakorolj, én se vagyok nagydumás, de feloldódás után azért hozzá tudok szólni pár dologhoz.
9/14 anonim 

válasza:

Szerinte meg pont szard le:D Fekudj ra a kinezeted "feltuningolasara", jarj trendi cuccokba, viselj divatos hajat es az se hatrany ha van egy kis izmod. Garantalt a menoseg :)
10/14 A kérdező kommentje:
Mit?
2015. febr. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!