Egy 15 éves lánynak lehet esélye egy 17 (lassan 18) éves fiúnál?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 18:03
1/10 anonim válasza:
azt tudom h egy 16 éves lánynak bármeik 15 évest fel tudná szedni és 17 évesen bármeik 16 évest
3/10 Rsag válasza:
#1 szövegértés ötös :D
Amúgy attól függ milyen vagy. Én ismerek olyan lányt aki most lesz 15, és megmozgatja a fantáziám (emberileg, nem testileg) 20/f
4/10 anonim válasza:
Szerintem ha szétteszed a lábad mint a mai 15 évesek 95%-a. Akkor 100%-ban lesz esélyed. Ki ne örűlne egy friss husinak? :D Biztos van esélyed nála, nincs is jobb mint egy érintetlen leányzó, szóval ha még szűz vagy amit kétlek, akkor tuti van esélyed nála.
5/10 anonim válasza:
Én is lassan 18 vagyok, és én örülnék egy 15 éves lánynak, szóval lenne esélyed :)
6/10 anonim válasza:
Nekem egy 18 eves jon be, es hat valoszinu hogy osszejovunk:)
16/L
7/10 A kérdező kommentje:
#4 köszi a feltételezést, de szűz vagyok, és még leszek is egy darabig
2015. febr. 18. 18:10
8/10 anonim válasza:
5#
Te pedofil disznó. Gondolom ilyen kis nyomi élettelen barom vagy, aki nem tud elhelyezkedni az életkorában vagy akörűl, ezért könynen meghapható érettlen kislányokat keres. Szánalmas. Elvileg neked már "férfinak" kéne legyél, de majd az is eljön ne félj!
9/10 anonim válasza:
Ha még leszel is, vagyis nem most szeretnéd elveszteni ergo normális lány akarsz lennni, akkor ne próbálkozz nálla, hiszen a mai világ szex központu, és az lenne az első dolga hogy jól gerincre vágjon, vagy ha nem engednéd az első visszautasítás után repülnél. :)
10/10 A kérdező kommentje:
akkor viszont nem értem... később meg az lesz a gond, hogy tapasztalatlan vagyok kapcsolatok terén? ...
valami arany középút?
2015. febr. 18. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!