Fiúk egy ilyen lánynak mennyi esélye van egy kedves édes rendes szemüveges fiunal?
jó oké a szemüveg csak bónusz lenne a lényeg a belső,de egyszerűen imádom a szemüveges fiúkat :3 szóval a lány 160.cm magas szóval alacsony..de imádja a magassarkú cipőt így elég sokszor azt hord:) hosszú dús szőkes barna göndör haj,nagy barna szemek, fehér bőr, nem sminkel mert alapból nincs bőr hiba az arcán szóval nulla smink,keskeny csípő,nagy mell,formás fenék,
kedves,vicces, a szája folyton jár szóval sokat beszél:D, általában a középpontban van, sok ismerőse van /azért nem barátot mondok mert abból kevés 3-4.ember / könyvtárba jár sokat olvas, kedvenc írója Shakespeare, rockot és metált hallgat,van egy tetoválása,az alkoholt és ilyesmiket kerüli mert konditerembe jár, a stílus egyedi nem az a tömeg gyártmány, sosem bunkó, és mindig mindenkit meghallgat és meg is vigasztalja az embereket, szóval egy ilyen lánynak mennyi az esélye az olyan fiúknál? és fog valaha is kezdeményezni nálam egy olyan fiú vagy folyton csak a bunkók fognak ott parasztkodni körülöttem..?:/ és hol lehet ilyen srácokat találni vannak még egyel talán valahol ilyen fiúk?:/
#1 hát olyan fiú akit írtam belsore nincs a közelemben..:/ de egyébként ha a barmokra gondolsz akkor igen a legjobb fiú barátom egy atom paraszt:D de attól még szeretem mivel barátnak jó de kapcsolatra a-a ki van zárva..:)
#2 igen így nézek ki:D mivel konditerembe járok és edzek amit egyébként imádok:) de a külső nem minden deee mégis van egy olyan érzésem az ilyen fiúk azért nem foglalkoznak velem mert szeretek sportolni és ugye nem az a kifejezetten vissza húzódó lány vagyok..:/
Ha bebizonyítod, agyad is van mit jól használsz, nem csak lélek, akár írhatsz is.
Am igen van, de az másiktúl függ.
18F
Jó a konditerem, de hogy az milyen messze van a harcművészettől.... :D
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!