Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pár tippet kérek? többi lent

Pár tippet kérek? többi lent

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik csak az a baj, hogy nem ismerjük egymást és rá akarok írni facebookon csak az a baj, hogy nem tudom mit\miket írjak. Ezért kérek pár tippet.

Előre is köszönőm.

2015. febr. 18. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
szia, egyenlőre ennyi
2015. febr. 18. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia miujság?

a többi majd jön magától

2015. febr. 18. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd, át jól az adatlapját. Csinálj egy kis megismerést előre. Aztán csak írj rá és vágj bele valami témába. Pl, ha síelős képek vannak, akkor nyiss valami télisportos témával.
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne legyen benne: Szerelmes vagyok, Figyellek, és a nem volt bátorságom.

Szia, lenne kedved randevúzni velem?

Ennyi.

5/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Ne haragudj ,hogy így ismeretlenül rádírok,de szimpatikusnak talállak ,és szeretnélek megismerni,ha te is benne vagy. :)

2015. febr. 18. 15:58
 6/8 anonim válasza:
"szia! láttalak itt és itt, és valahogy tök szimpatikus voltál :) és gondoltam hátha rászorulnál egy beszélgetőpartnerre, vagy ilyesmi... így van? :D "
2015. febr. 18. 16:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Ráírtam..beszélgettem vele és írtam neki hogy holnap szeretnék vele személyesen beszélni a suliba (gimnázium)...mit csinaljak?....higy menjek oda?...hogy kezdjek bele a beszélgetésbe?...és hogy folytassam?
2015. febr. 18. 17:14
 8/8 anonim válasza:

próbálj meg lazulni:) légy természetes...önmagadat add! képzeld csak el az ő helyzetét: ráír egy helyes(?) srác, aki dumálni akar vele...szerintem sok szingli lány vágyik ilyenre:) biztos h ő is izgulni fog, hiszen ő is be akar majd vágódni nálad:D

16/L

2015. febr. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!