Állítólag szép vagyok de mégsem jövök be senkinek. Miert van ez?
Egyaltalan nem vagyok igenytelen! Igenis afok magamra! Es nem vagyok sotet buta sem! Az atlagom is 4,3. Es nem is ez a buval baszott vagyok. Nagyon szeretek nevetni es a kisugarzasom sem rossz mert modellkedtem is egy cegnel ahol lehet alacsonynak lenni. Rengeteg baratom van. Fiu is. Mindig jol elbeszelgetek veluk el nevetgelun
K.
"nem vagyok igenytelen"
Sajnos az írásodból süt az igénytelenség... és az is, hogy nincs jó természeted.
Ezen kellene változtatni.
Meg vesszőket se teszel... meg ötletszerűen egybeírod a szavakat... stb.
Ezt hívják igénytelenségnek.
Valószínűleg másban is igénytelen vagy.
Mondjuk mi innen a saját gépünktől nem hiszem, hogy mindent látunk belőled, ezért nem tudjuk megmondani, hogy mi a legnagyobb problémád ebben az esetben.
Ha ezt a környezetedben senki se mondja meg neked, akkor menj el pszichológushoz, ott talán kiderül majd.
Ja: és ha van olyan fiú, akiről látod, hogy bejössz neki, akkor miért nem mész oda hozzá?
Ha ketten hajtotok rá, akkor menjetek egyszer oda hozzá ketten, és kérdezzétek meg.
"Ha ketten hajtotok rá, akkor menjetek egyszer oda hozzá ketten, és kérdezzétek meg."
ez egyrészt vicces lenne, másrészt könnyű írni ilyeneket
Lehet, hogy vicces, de másképp itt nehéz tisztázni.
Egymás között sem dönthetitek el, mert mi van, ha a fiúnak csak az egyik tetszik?
Viszont ne rohanjátok le: menjetek oda, mondjátok el, aztán hagyjatok időt neki dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!