Fiúk, férfiak! Mi az az ok egy lánynál, ami miatt nem kell, ha (állítólag) szép és okos is?
Nem akarok levágni egy miért-nem-kellek-én-senkinek hisztit, nem vagyok az a fajta.
Feltettem korábban egy kérdést pár belinkelt képpel, hogy értékeljenek, és elég szép pontszámokat kaptam, ezért merem leírni, hogy mások szerint szép vagyok, hiszen vadidegen emberek nem fogják kedvességből ezt mondani.
Az, hogy okos vagyok-e, már bonyolultabb kérdés, mert azt csak ismerősök állították, ebben nem vagyok biztos.
Általában fiúbarátok, haverok azt mondják, hogy ez a kettő, + a humor kell egy lányban, és beleszerettek.
De csak van más is, ami alapján eldöntitek, hogy egy lány kell-e, nem?
Tudom, szimpátia, de mégis mik azok a tulajdonságok amik tiltólistásak?
18/L
adja önmagát
ne próbáljon megváltoztatni nagyon
ő is picit asszimilálódjon hozzám
ne akarjon rabként tartani
az érzelmi világodról nem írtál semmit :)
ha érdekel én milyen tulajdonságok alapján választok elküldöm neked a listát amit itt már oly sokan leszóltak :D szóval csak privátban írom már csak :) csak készülj fel "picit hosszú" :D
21F
Első: ez szomorú... :)
Második: De névtelelnül nem mindegy nekik, mennyi esélyük van? Egy ismerkedős privátot se kaptam, hál' Istennek.
Harmadik: Nem hiszem, hogy véletlenül ENNYI rossz ember lenne a környezetemben, velem lehet baj.
Jó lenne, ha írnátok pár teljesen kiborító női tulajdonságot (beképzeltség, hiszti, stb.), akkor elgondolkoznék, hogy hol kell javítanom.
A külső szépség relatív és csak egy dolog. Engem pl sokkal jobban felcsigáz egy lány, ha a jelleme sziporkázó. Értem ez alatt, hogy nem ítélkezik mások felett, van saját véleménye a dolgokról, de mégsem okoskodó. Humora van, kedves, bájos, odaadó teremtés, aki ki meri és ki is tudja mutatni az érzelmeit. Elkötelezett, hűséges, és valahol rendszerető is, de nem betegesen. A rendet a saját élete háza táján értem, nem feltétlenül a padló felsikálására, de azért ez sem baj, ha jelen van. Mármint az igényesség önmagára és a környezetére. Többek között ne akarjon megváltoztatni és ne érzelmi zsarolásokkal akarja elérni, hogy odafigyeljek rá. Hagyjon minimális szabad teret, de ne legyen rest felkeresni telefonon, ha éppen hiányzom neki. Ezt én is megcsinálom így, emellett teret hagyok. Fontos, hogy legalább egy közös érdeklődési pont legyen az életünkben, mert arról is feneketlen beszélgetéseket lehet megejteni. Tehát ez egy közös érdekpont.
Akkor: ne cigizzen, ne igyon, mint a kefekötő és ne keressen kifogásokat, ha valamiben ludas. Merje felvállalni a saját hibáit is, ne csak másokra olvassa azokat rá. Legyen benne empátia, és tiszteletadás. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!