A minap halottam szerintetek mért nem mertnek a pasik leszólítani a csajokat, mért nem merik megszólítani őket?
én sem értem mért nem szólít le egy-két jó munkás férfi :)
kár :(
A minap?? Ki vagy te tapsi hapsi aki most bújt csak elő az üregéből?
Eddig sem volt egyszerű.
Van, hogy a nő semmilyen pozitív jelét nem mutatja annak, hogy neki is tetszene a pasi. Van hogy sok lány veszi körbe. És ami a legvalószínűbb, az az, hogy túl jól néz ki a csaj, és áhh esélytelen.
Jah köbö az amit 3-mas is írt.
Nem mindig egyértelmű, és sokaknak már elegük van a sorozatos elutasítástól.
Nagyrészt meg félénkek.
Mert nincs értelme !
Inkább gondolok a csajra és kiverem !
Problem solved !
Hát lássuk csak, sokszor nem egyértelmű ja.
És hát mivel eddig 8 lány elutasított így eléggé elment tőle a kedvem, legutóbb 3 hete, egy üzletben, még mosolygott is, hogy "viccelsz?? neeem!" monodm remek ide se megyek többet vásárolni.
Legyél kedves, és érdeklődő, nem gáz ha kezdeményezel.
Nagyon sok gyönyörű lány szaladgál az utcán, és magukról is nagyon jól tudják, hogy ők nagyon jó nők.
És valahol tudják is, hogy nem merik scak úgy leszólítani őket.
Szóval ezek a fullos nők, nyugodtan kezdeményezhetnek,
elég egy annyi is, hogy figyelj nincs kedved kávézni egyet? ----> ha ezt egy pasi kérdezi annál már arra gondol a nő , hogy nah ez is könnyű prédának tart...biztos ez sem akar komolyat...
Mi pasik egyszerűek vagyunk!!
Stimmt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!