Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, valaki ismerkedni egy...

Lányok, valaki ismerkedni egy 18 éves fiuval? Többi lent

Figyelt kérdés
van barátnőm, kizárolag titkos kapcsolat :)
2015. febr. 17. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
kedves agyon iskolázott nyomorult. az hogy valaki müveletlen, és kevésbé " irásképes " nem jelenti azt, hogy buta. ne is akarj megváltoztatni, éld a földi megszokott, szabályokszerinti fos életed, sok szerencsét hozzá.
2015. febr. 17. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok, aki úgy kezdte, hogy beteg az elméd :D

Pontosítok, nem vagy beteg, csak másként gondolkozol mint az átlag. Egy bökkenő van itt csak. Olyan embert vezetsz meg ezzel, akit elvileg szeretsz. Ha szereted akk mond el neki is, hogy te ilyen típus vagy és nyitott kapcsolatot akarsz. Erre valószínűleg faképnél hagy, ha mákod van akkor belemegy.

A lényeg az, hogy te jelenleg hazudsz és egy olyan kapcsolatban vagy ahol nem egyeznek az elvárásaitok, sőt, gyökereiben különböznek. Ha tényleg annyira nyitott elméjű lennél, mint amilyennek beállítod magad, akkor felkapnád a tökeidet és kilépnél a kapcsolatból, kalandoznál egy ideig, majd találnál egy hozzád hasonlót aki szintén néha más csávóval van. De az is lehet, hogy idővel megváltozik a világnézeted és jó lesz egy sima párkapcsolat is, harmadik személy(ek) nélkül.

Tedd fel magadnak a kérdést. El tudnád viselni azt, hogy te is néha mással vagy de a barátnőd is? Mer ha ez egyoldalú és csak neked szabad akkor szerintem ne papolj itt beszűkültségről, meg prűdségről, mert igazán nyitott csak akkor lehetsz ha ugyanazt el tudod viselni amit te is nyújtasz egy kapcsolatban. Egyoldalúan csak marha nagy önzőség.

Nem bántani akarlak vagy ilyenek, azért írtam hátha elgondolkozol azon, hogy amit te nyitottságnak nevezel az igazából nem az :) Várom a válaszodat.

2015. febr. 17. 23:35
 13/15 A kérdező kommentje:
én is ember vagyok, ha a mostani barátnőm csinálná ezt nyílván nem fogadnám el, mert neki az átlag világkép ál fent és nem tekintené ezt olyannak mint én. ha lenne egy személy, aki ugyanennyire nyitott, belemennék, mivel velem teszi azokat a dolgokat amit egy párkapcsolatokba szokás, csak tisztán, érzésekből semmi kötöttséggel, mert ő ezt szeretné és ezt érzi. minden párkapcsolatban vannak olyan szakasok, hogy inkább menekülnél, de nem lehet mert szereted... nem akarod elvesziteni, mi lenne akkor ha nyitott kapcsolatba lennél és ha megunod akivel vagy, eleged van belőle átmész máshoz és vele vagy. visszafog hozzád jönni mert szeret és csak akkor van veled, ha tényleg szeret.
2015. febr. 18. 00:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem ezt az utolsó gondolatmenetet, de a lényeg benne van. Ha a csajod feküdne le mással, akkor te ezt nem fogadnád el és ha jól értem akk arra alapozod az érved, hogy te nyitott gondolkodású vagy, ezért neked szabad, a párod pedig beszűkült gondolkodású, ergo ha ő csinálja az megcsalás, ha te csinálod akkor pedig nem.

Ha ebben nem érted a logikai buktatót, akkor sajnálom, de butának kell nevezzelek (és még mindig nem azért mert bántani akarlak)

Amit csinálsz/csinálni akarsz, arról pontosan tudod, hogy gerinctelen és kétszínű dolog, de ahelyett, hogy felvállalnád mellbőséggel, hogy 'hát bizony én kihasználom ezt a csajt és csak a saját vágyaimnak élek' ahelyett gyártasz mögé egy olyan elméletet amit egy apró szellő elfúj. Én tényleg elfogadom, hogy te így akarsz élni, de szerintem nem kéne azt a 90 (vagy több) százalékot lenézned akik szerint ez nem normális.

Akkor lenne az ha egyenrangúak lennétek és mindketten lehetnétek mással is a kapcsolat keretei között. Még mindig várom a válaszod, ha van hozzáfűznivalód :) Igazából ha Pesti vagy akk még egy sört is benyomnék veled valahol azt dumálhatunk, én cseppet idősebb vagyok nálad, de nincsen azért generációs szakadék.

2015. febr. 18. 13:47
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, amit a mostani barátnőmmel teszek az gerinctelen, bevallom. nem feltétlen buta az, akit nem ért meg a másik. Azt próbáltam levetíteni az utolsó kommentemnél, hogy ha lenne egy olyan barátnőm aki ugyan így gondolkodna, azt elfogadnám. És igen, a mostani barátnőmet " az ő világa és a te világod szerint " megcsalom. De számomra ez nem ilyen egyszerű. Én szeretem őt, és vele akarok lenni, de nyitott vagyok másra is, hogy tudjak másból is meríteni. Amit a barátnőm nem tud megadni, azt pótlom mással.
2015. febr. 18. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!