Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, valaki ismerkedni egy...

Lányok, valaki ismerkedni egy 18 éves fiuval? Többi lent

Figyelt kérdés
van barátnőm, kizárolag titkos kapcsolat :)
2015. febr. 17. 18:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
ha megmondod a barátnőd nevét beszélgetek vele és akkor kereshetsz másik szerencsétlent akit megcsalsz majd jó? -.- :"D 2015 mi van veled?!
2015. febr. 17. 18:55
 2/15 A kérdező kommentje:
igen, sajnos. mivan veled 2015? még mindig buta, tudatlanok az emberek. az hogy van barátnőm nem azt jelenti, hogy csak hozzá vagyok kötve. az hogy nem akarok mással olyan kapcsolatot kialakítani mint vele, az jelzi azt hogy szabad vagyok, de mégsem. a megcsalás teljesen más dolog. megcsalni csak a buta emberek szoktak, akik ha félrekefélnek, mást is szeretnek azt hiszik, hogy azt akivel vannak becsapták. én szeretem a barátnőm, és vele is akarok lenni :) de attól még szabad vagyok :) 18 évesen kössem le magam, hogy aztán belebetegedjek a kapcsolatokba?... ugyanmár, ha valami jó használd ki, éld meg. nem tartozol senkinek semmivel, csak azzal amit nyújtasz neki.
2015. febr. 17. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Beteg az elméd haver :D Ha nem akarod lekötni magad akk ne tedd, menj és éljél, csajozz, bulizz....ha viszont kapcsolatban vagy akkor meg vállald a felelősséget. Mondjuk teljesen egyértelmű, hogy nem tudod vállalni az elköteleződéssel járó felelősséget, mert még fiatal vagy hozzá, de amit csinálsz az nem menő, hanem szimpla gyávaság. Kell egy állandó csaj is, aki megadja neked a biztonságérzetet és a szeretetet amit igényelsz - mert igényled, hiszen ember vagy - de ugyanakkor kell a kaland is, a változatosság.

Ha kalandozni akarsz akk azt csináld bátran, egyedül mint egy magányos farkas, vállald be, hogy nem lesz biztos csaj akit döngethetsz.

Ha meg kapcsolatban vagy, akkor ne akarj mást. Lehet ez neked furcsa, de a párod is egy érző lény, aki lehet, hogy komolyat akar tőled mert már felnőtt hozzá. Mások érzéseivel játszani a legszemetebb dolog, szerintem rosszabb mint a gyilkosság.

2015. febr. 17. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Akkor hagyd ott szegény lányt és ne vezesd többé az orránál fogva. Istenem, de jó is volt a múlt század elején... akkor ilyen eszébe sem jutott a fiatalságnak. Most meg nyakunkon a sok magát különlegesnek tartó, libsi, "páwah" gyökér homokos f*x.
2015. febr. 17. 19:27
 5/15 A kérdező kommentje:
:) kedves válaszoló, én megértem miről beszélsz. ez az a változat ami általában történik a világon, és amit racionálisnak tartunk. de gondoljunk csak bele, mi lenne ha az emberek azzal lennének épp amilyen kedvük van? mi lenne ha kötödés nélkül szeretnénk bárkit :) és kedvünk szerint dugunk meg akárkit, szeretünk bárkit. van barátnőm, szeretem, imádom :) de amióta másokkal is beszélek, kötödök hozájuk, elvagyok velük, azóta sokkal jobb a kapcsolatunk persze ő ezt nem tudja, de én nekem nyugodt a lelkiismeretem, mert tudom hogy egy természetes dolgot teszek, még ha az embereknek ez nem is természetes. lehet hogy ez az ő világában bántó, megalázó és eléggé fájdalmas lehet, ha tudná. viszont. nem tudja és boldog velem.ha elérnénk az embereknél, hogy eszerint cselekedjenek, nem lenne féltékenység és amiről te beszéltél " gyilkosság " is akár :)
2015. febr. 17. 19:28
 6/15 A kérdező kommentje:
talán tényleg ge*iség, büntudatot okoz. de csak mert elvárja, hogy melette legyek, ha már ilyek kapcsolat alakult ki közöttünk, nem akarja hogymásé legyen, nem akarja hogymást szeressek vagy dugjak. ezért csak magának akar tudni. de mivan akkor, ha mást jobban megszeretünk? végülis ez bármikor megtörténhet, és akkor is fáj neki. ha mást jobban megszeretünk, akkor őt kevésbé szeretjük, amivel a saját boldogságunkat találjuk meg.
2015. febr. 17. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Te most magadat mentegeted magadnak? Szerintem ez akkor sem normális. Akkor kezelgess úgy másokat, hogy nem él senki abban az álomban, hogy téged a magáénak tud, és szeret. Te megvezeted és hazudsz neki, ez az igazság, bármennyire is szépíted.
2015. febr. 17. 19:41
 8/15 A kérdező kommentje:
kedves buta ember. nem szépítem, a te világodban és még a világ 90% nak biztos hogy az a véleménye mint neked, ezen szépíteni nem lehet. mivel a többség mást tart előnyben, és még nem is próbált ilyet büntudat és elfogadás nélkül az nem is tudhatja miről beszélek. én ezt csinálom és fogom is ameddig nem kötelezem el magam egy gyürüvel.
2015. febr. 17. 19:50
 9/15 A kérdező kommentje:
lehetek gyökér a te szemszögedből, de homokos páwa nem vagyok az biztos :) és akármenyire elveted ezt a dolgot, ez nem olyan dolog mint a homokosok vagy a gyilkosok. élek és virulok ameddig csak lehet ;) mindenki más levan szarva, mert a vége sosem jó.
2015. febr. 17. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves műveletlen kérdező. Szerintem már az írásképünkön is látszik, hogy ki a buta, de erről most nem nyitnék vitát. Elárulom, hogy a 18 évesek maximum 5%-a gondolkodik úgy, mint te, és ha akarod, ha nem, ez megcsalás, és szégyen, hogy ilyet egy párkapcsolatban lévő "hím" megenged magának. Gondolom az alacsony értelmiségű környezeted, vagy más egyéb miatt gondolkodsz ilyen radikális módon. Én nem megváltoztatni akarlak, csak mondom neked, hogy ez a mai 18 évesek szemével is (ha hiszed, ha nem) megcsalásnak számít. Tudom, mivel én is hasonló korú fiú vagyok, és az ismerőseim többsége van olyan művelt és felnőttként gondolkodó férfi (fiú), hogy ilyen fajta dolgot a barátnőjével szemben meg ne engedjen. Csak ennyit akartam hozzáfűzni, a többire teszek magasról!

Üdv.

2015. febr. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!