Meleg kérdés! Szerintetek ez a három srác meleg lehet?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem "levadászni" akarom őket vagy ilyesmixd
Az első srác az eléggé meleg módon jár, ha meglát furcsán viselkedik...pl egyszer lefejelte az ajtótXD
A másik elég érdekes. Jól öltözködik, mindig figyel...de nem mosolyog vagy ilyesmi, viszont alkalmakat keres arra, h utunk keresztezze a másikét. Pl az ajtónál áll miközben simán lenne ideje elmenni stb.
A harmadik meg szintén figyel, de annyira, mintha egy kutya várná a gazdit vagy nem tudomxd
Ha bejövök akármelyiküknek is, akk miért nem szólítanak le vagy ilyesmi? Ha meg nem, akk miért csinálják ezt?
Igen, az vagyok. Szerintem nem haverkodni akarnak...mármint ha valakit jófejnek tartok vagy vmi, akk odamegyek és ismerkedek. Azt elfelejtettem, viszont mondani, h művészsuliról van szó szval ott átlagban több a meleg;) A vicces dolog az egészben az, h modellkednék viszont ahhoz portfólió kell és az egyik srác meg fotózik...ha akarja összejöhet vmi, de én nem erőlkedek...főleg így, h hárman is vannakxd
2015. febr. 17. 18:52
3/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm mondta, hogy ismert egy srácot aki teljesen melegen viselkedett: a gesztusai, a járása, stb. 1,5 év múlva derült ki, hogy a srác 100%ban hetero. Szóval az ilyen dolgokkal vigyázni kell :D
2015. febr. 17. 19:49
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h vigyázni kell vele, viszont hetero srác nem lesné minden egyes mozdulatodat...vagy van ilyen?
2015. febr. 17. 20:02
5/8 anonim válasza:
"Tudom, h vigyázni kell vele, viszont hetero srác nem lesné minden egyes mozdulatodat...vagy van ilyen?"
Bizony, hogy van.
Csak arra kellesz neki, hogy minden téren kihasználjon, aztán ha elmondod neki mit érzel iránta máris otthagy, pedig tudta mindvégig rólad a dolgot, csak talán utána már nem tud mit kezdeni a helyzettel :D
Szóval vigyázz :/
bi
2015. febr. 18. 20:35
6/8 anonim válasza:
pont ezért nem lépnek, mert nem biztosak benne, hogy te meleg vagy. neked kéne lépned
2015. febr. 18. 23:51
7/8 anonim válasza:
Azért, mivel művészeti suliról van szó, azt nem kell figyelmen kívül hagyni, hogy oda elég sok "elvont" fazon jár, és lehet, hogy benned valamilyen művészeti alkotás visszatükröződését látják, vagy ihletet egy leendő alkotáshoz. Adj jelet, hogy merjenek közeledni, de óvatosan, nehogy bajod legyen belőle.
2015. febr. 19. 12:35
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat segítettetek nekem ezzel. Ha tényleg valami alkotás visszatükröződését látják bennem, vagy valami múzsaféle volnék, az nagyon boldoggá tenne, hisz imádom a művészetet és ez azt is jelentené, h tényleg nézek ki valahogy. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!