Ilyen kondíciókkal lehetnek elvárásaim?
Figyelt kérdés
Rendszeresen pszichológushoz járok, szedek nyugtatót, antipszichotikumot. Sajnos iszom rendszeresen, hozzá tartozik az életemhez, meg a dohányzás is. 30-on felüli vagyok, átlagosnak mondható. Előző párom szerint ne nagyon legyenek elvárásaim. Igaza volt?2015. febr. 16. 15:44
21/25 A kérdező kommentje:
Jó, de itt arról van szó, hogy én ilyen vagyok. Nyilván, ha egészséges lenne a mentalitásom, nem merülne fel a kérdés.
2015. febr. 16. 17:14
22/25 anonim válasza:
40 éves, elvált, ma már mértékkel ivó - volt kemény alkoholista -, dohányos, szexmániás férfi érdekel? Egyébként rendben vagyok, egzisztenciálisan :-P :-D :-D
23/25 A kérdező kommentje:
Itt kezdődnek a problémák, ne legyen a párom alkoholista :D
2015. febr. 16. 17:17
24/25 anonim válasza:
Engem lehet érdekelnél, ha a 27-emet nem érzed kevésnek, és szereted a BDSM-et, na meg személyiségre összeillünk. Egyszer szeretnék egy olyan párt akit jobbá teszek. Segíteni neki letenni a bagót (még nekem sem jött össze) meg a piát (bár mondjuk néha én sem vetem meg buliban). Érezni akarom, hogy jobbá teszek valakit, miközben én is fejlődöm, megtanulok. Végül is az élet egy próbatétel, egy kaland aminek az a lényege (szerintem), hogy amikor a halálos ágyadon fekszel elégedetten azt mondhasd "Igen, én megtettem, én ott voltam. Nincs okom a szégyenre. Most már nyugodtan aludhatok, nem félek".
25/25 anonim válasza:
Természetesen lehetnek elvárásaid. Legfeljebb a kutya se törődik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!