21/25 anonim válasza:
Csak nem tudom, hogy mit szólna mindehhez Kisköpcös, ha ripsz-ropsz én lennék Magasvékonyné. :S
Jó erős közepesre értékelném Gyakoris viszonylatban. :D
Már tűkön ülök, és már most elkezdtem rágózni a füldugulás elkerülése végett. :D
22/25 anonim válasza:
Na akkor nem olyan rossz :D és szex közben is csak sírni tud, hogy nem kell senkinek?
Ki volt a top? és a legrosszabb? :P
23/25 anonim válasza:
Igazán sajnálom, de kötelez a titoktartás. :|
Viszont vannak olyan pofátlan alakok, akik képesek új regisztrációt csinálni a GYIK-re, csak azért, hogy ismét sorra kerülhessenek nálam. Szánalmas. Pedig próbálok minél kevesebb visszajáró vendéget fogadni, na de így ez lehetetlen sajnos.... :/
24/25 anonim válasza:
és csak fiúkat fogadsz? vagy a sok kíváncsi/leszbikus lány is esélyt kap?
25/25 anonim válasza:
Természetesen voltak már nálam biszex és leszbi lányok. Sőt, még meleg fiúk, hermafroditák, kentaurok és bolhák is. A vendégeim rendkívül széles palettán mozognak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!