Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki akar randizni velem?

Valaki akar randizni velem?

Figyelt kérdés

2015. febr. 16. 14:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Csak nem tudom, hogy mit szólna mindehhez Kisköpcös, ha ripsz-ropsz én lennék Magasvékonyné. :S

Jó erős közepesre értékelném Gyakoris viszonylatban. :D

Már tűkön ülök, és már most elkezdtem rágózni a füldugulás elkerülése végett. :D

2015. febr. 16. 22:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Na akkor nem olyan rossz :D és szex közben is csak sírni tud, hogy nem kell senkinek?

Ki volt a top? és a legrosszabb? :P

2015. febr. 17. 07:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Igazán sajnálom, de kötelez a titoktartás. :|

Viszont vannak olyan pofátlan alakok, akik képesek új regisztrációt csinálni a GYIK-re, csak azért, hogy ismét sorra kerülhessenek nálam. Szánalmas. Pedig próbálok minél kevesebb visszajáró vendéget fogadni, na de így ez lehetetlen sajnos.... :/

2015. febr. 17. 22:19
 24/25 anonim ***** válasza:
és csak fiúkat fogadsz? vagy a sok kíváncsi/leszbikus lány is esélyt kap?
2015. febr. 17. 23:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Természetesen voltak már nálam biszex és leszbi lányok. Sőt, még meleg fiúk, hermafroditák, kentaurok és bolhák is. A vendégeim rendkívül széles palettán mozognak. :)
2015. febr. 17. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!