ja okés Loretta bocs nem tudtam...
alig járok ide fel, honnan kellett volna tudnom? :D
és látod hajnalban már repülhetsz is egy páva tollas pávához :D
Az a fő, hogy most már tudod. :D
Jah, és azt hiszem, hogy össze kéne csomagolni a holmijaimat a bőröndömbe. Remélem, hogy semmit sem fogok itthon hagyni. :D
hát ömm...a partneredet idézve: "egy bokor kalap és néhány páva toll lesz rajtam"
szerintem a fontosabb oltásokat kapd meg...ruha nem sok kell...vésztartalék chips és keksz legyen nálad! meg víz!
harisnya meg a többi kellék meg szerintem alapból kéznél van :P
ja és gumit vigyél, de gondolom ez alap ebben a munkakörben :)
Köszi a tanácsot. :)
Szerintem néhány csomag rágót is viszek magammal, ugyanis utálom, amikor a repülőn bedugul a fülem. :S
Illetve van egy gyógyszerész ismerősöm, majd megpróbálok tőle szerezni valamiféle szert, amivel el tudom majd altatni a randipartneremet. :)
hajrá, de ha lesz szex akkor húzzatok gumit :)
aztán óvatosan nehogy az egész törzs körbe adjon gumi nélkül! a sok GYK-s szűz rendelését még teljesíteni kell!
Majd vigyázok magamra! ;)
Áhh, ha tudnád, hogy 2015-re már betelt "programokkal" a határidőnaplóm. Már csak 2016-ra tudok időpontot adni a GYIK-eseknek. :D
azért írj végrendeletet...meg ha nem térnél haza, előre nevezd meg az utódod...
elég kapós vagy...de még szerencséje volt ennek a csávónak, hogy most épp szabad vagy...majd jól megtömi mind3 testrésed (vagy ha extra kívánságai vannak akkor többet), szóval nem leszel elhanyagolva :)
úgy tűnik jól fizető állás ez...vagy épp annyira szar, hogy ennyit kell dolgozni? :S mondjuk van ingyen utazás...
áruld el a nagy titkot...a magas vékony járt nálad? bent van a 2015-ös napirendi pontok között?
ha nem vigyázol te leszel a magasvékonyné :D
és milyen a teljesítménye? :D
lassan indulnod kell a reptérre :P remélem becsomagoltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!