Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor merjek lépni?

Mikor merjek lépni?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedek egy lánnyal. először csak neten beszélgettünk utána találkoztunk párszor. De nemrég egy randin mondta, hogy ősszel vége lett egy komoly kapcsolatának és elmondott mindent hogy nincs túl az exén és most így nem tud kapcsolatban gondolkodni. Ennek ellenére már jó párszor találkoztunk és és nagyon jól éreztük magunkat. Viszont tényleg látszik rajta hogy egyáltalán nincs túl rajta.Így eléggé megközelíthetetlen,félénk ráadásul én is zavarban vagyok néha mert nem tudom mi számít nyomulásnak és mi nem. Attól tartok, hogy nem bírom sokáig visszatartani az érzelmeimet,mert nagyon odavagyok érte, de lehet akkor megszűnne még ez a kapcsolat is köztünk, mert elijeszteném. Viszont nem igazán tudom mit kéne tennem, mert félek hogy kezdek belefáradni ebbe a bizonytalanságba...Nem tudom jobb lenne-e egyenesen megmondani az őszintét hogy van-e esélyem nála. Az is megeshet, ha így megy tovább akkor átkerülök szépen barátzónába vagy más csapja le a kezemről...

2015. febr. 16. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki őszintén, hogy te kedveled és többet tudnál vele elképzelni és kérdezd meg, hogy ő mit gondol, akarja-e ezt a dolgot folytatni, vagy még mindig le van ragadva a múltjában.
2015. febr. 16. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha egy férfi egy nőhöz férfiként közeledik (nem csak haverkodik) az mindig nyomulás, csak lehet eltérő tempójú, finomságú.

Útvonal első időszakhoz: belső tulajdonságok dicsérete, belső értékei látszanak külsején is (nyílt tekinted, kiegyensúlyozottságot tükröző arc, stb.), stílusának dicsérete, arc (részei), nyak, finom kezek dicsérete, formás alakjának dicsérete, finom érintések (milyen kellemes érinteni), puszik, ölelések, szájra puszi, csók, tapi

2015. febr. 16. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs túl az exén, akkor beszéld á, hogy a gyógyszex jót tenne neki és meg is van oldva minden!
2015. febr. 16. 12:12
 4/5 WheneverYouWant ***** válasza:

Aki a barátzóna szót használja az egy hülye már meg ne haragudj...

Nos, HÜLYE. Semmi kép se állítsd választás elé nyilván azért mondta hogy nincs túl mert nem tudja hogy veled mit akar. Gondolom jobban meg akar ismerni... Olyan nincs hogyha valaminek vége lett már régen akkor ááá mind 1 ez csak egy hülye kifogás mert még nem tudja mit akar... Legyél kitartó és ne erőltess semmit különben azonnal buksz...Nyilván érthető hogy mitől félsz de két dolog közül választhatsz:- vagy megpróbálsz ráerőszakolni valamit amit még nem tudja hogy szeretne e.

-vagy vársz türelmesen és teszel azért hogy többet érezzen irántad.

2015. febr. 16. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, akkor lehet igazán felkelteni egy nő érdeklődését, ha 1. nem lelkizel vele, 2. nem mutatod neki, hogy akarsz tőle valamit.

Az meg már rég rossz, ha azt mondja, hogy nem tette túl magát az exhapsiján. Ha ápolni akarod vele a haveri/ismerősi kapcsolatodat, akkor ne nyomulj. Maradjon meg neked ő barátnak, és ne te maradj meg neki annak.

Itt is számtalan olyan sztorit olvastam már nőtől, hogy eleinte nem is éreztette a férfi a nővel, hogy tetszik neki, és hetek/hónapok alatt tulajdonképpen a nő szerette meg a férfit, és a férfi később mondta el a nőnek, hogy ő már régebb óta szerelmes volt belé.

2015. febr. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!