Milyen célból szoktatok egy másik embernek üzenetet írni itt gyk-n?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 23:28
11/23 anonim válasza:
rám még nem lol.
amúgy jó szándékkal,tanító jelleggel,ha pl valami elferdült világnézete van,akkor segítek korrigálni.
14/23 anonim válasza:
Én legtöbbször akkor írok valakinek, ha kiírja, hogy beszélgetni/ismerkedni akar és csaj, de valamilyen furmányos oknál fogva ritkán írnak vissza, de akkor is Max egyszer...nem értem az ilyeneket, de most nem lényeges.
16/23 anonim válasza:
Hogy reagáljak egy kommentjére vagy kérdésére.
17/23 anonim válasza:
Én nem szoktam soha, de rám sűrűn írnak, elég "változatos" célzatokkal... x)
18/23 anonim válasza:
Egy emberre írtam csak rá. Annyira szimpatikus volt a kommentjei alapján, hogy már nem bírtam megállni.
20/23 opened paradise válasza:
Ott már nagy "baj" van,ha én írok rá valakire. Sose szoktam,eddig max 2-3 alkalom volt 3 év alatt.
Kapni a kommentjeim miatt szoktam,vagy csak mert tetszett egy pár válaszom és kíváncsi lett rám az illető. És én is kaptam már a 15 éves sráctól,valamint néha betalálnak 1-1 olyannal,hogy leírnak egy bazi hosszú sztorit arról,hogy milyen szemetek a nők és hogy igazuk van-e. Azt nem tudom,hogy ezzel miért engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!