Lányok segítettek megérteni, egy lány viselkedését?
Szval:
Van egy lány 2x randiztunk, jó volt. Ő is mondta h jól érzi magát velem. Viszont nem csókolóztam vele, és mivel megijedtem h csak barátként gondol rám így felhoztam fbkon ezt. Erre azt válaszolta h ő akarta, rám várt h közzeledjek, de ő ezt nem êrezte rajtam. Ő azt mondta h próbált felém közeledni, de nem reagáltam rá. Mondta h már nagyon vágyott a csókra. Most viszont h nem történt meg elbizonytalanodott. Majd kibökött annyit h van egy másik srác is a képbe, akit el akar felejteni, de nem árult el róla többet.
Időt kért h átgondolja a dolgot, nem tudja h akar-e találkozni. Én azt mondtam h nincs ezenmit átgondolni, ha jól éreztük magunkat együtt és megvolt a vonzalom is... Gondoltam sürgetem így nem adtam neki időt, mondtam h döntsön mit akar tőlem. 2 napot adtam neki.
Másnap írt h hagyjuk, neki idő kellett volna, de így inkább ne folytassuk.
Egy héttel később bocsánatot kértem tőle h siettettem és találkozót kértem tőle, mire ő belement, de csak baráti taliba. Beleegyeztem, meg is beszéltük a talit, de előtte való nap lemondta.
Pár nappal később új esélyt kértem tőle, de ő igen határozottan elutasított, majd fbkról is letörölt.
Azóta egyszer találkoztam vele, de kerülte a tekintetem, elfordult.
A kérdésem a következő:
Csak arra kellettem volna neki, h elfelejtse a másik srácot? Vagy jó lehetett volna, nem lehet megjátszani azt h jól érzi magát valaki, de elrontottam a sürgetéssel?
Vagy a csók hiánya ilyen kiábrándító?
Vagy a csók kellett volna h elfelejttessem a lánnyal a másik srácot, és begyújtson valami új érzést irántam? Vagy esetleg valami más?
Tudom h nehéz erre válaszolni enyiből, de szeretném h megpróbáljatok. :)
Köszönöm hogy elolvastátok. :)
Kort és nemet irjatok kérlek a válaszotokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!