Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok segítettek megérteni,...

Lányok segítettek megérteni, egy lány viselkedését?

Figyelt kérdés

Szval:

Van egy lány 2x randiztunk, jó volt. Ő is mondta h jól érzi magát velem. Viszont nem csókolóztam vele, és mivel megijedtem h csak barátként gondol rám így felhoztam fbkon ezt. Erre azt válaszolta h ő akarta, rám várt h közzeledjek, de ő ezt nem êrezte rajtam. Ő azt mondta h próbált felém közeledni, de nem reagáltam rá. Mondta h már nagyon vágyott a csókra. Most viszont h nem történt meg elbizonytalanodott. Majd kibökött annyit h van egy másik srác is a képbe, akit el akar felejteni, de nem árult el róla többet.

Időt kért h átgondolja a dolgot, nem tudja h akar-e találkozni. Én azt mondtam h nincs ezenmit átgondolni, ha jól éreztük magunkat együtt és megvolt a vonzalom is... Gondoltam sürgetem így nem adtam neki időt, mondtam h döntsön mit akar tőlem. 2 napot adtam neki.

Másnap írt h hagyjuk, neki idő kellett volna, de így inkább ne folytassuk.

Egy héttel később bocsánatot kértem tőle h siettettem és találkozót kértem tőle, mire ő belement, de csak baráti taliba. Beleegyeztem, meg is beszéltük a talit, de előtte való nap lemondta.

Pár nappal később új esélyt kértem tőle, de ő igen határozottan elutasított, majd fbkról is letörölt.

Azóta egyszer találkoztam vele, de kerülte a tekintetem, elfordult.

A kérdésem a következő:

Csak arra kellettem volna neki, h elfelejtse a másik srácot? Vagy jó lehetett volna, nem lehet megjátszani azt h jól érzi magát valaki, de elrontottam a sürgetéssel?

Vagy a csók hiánya ilyen kiábrándító?

Vagy a csók kellett volna h elfelejttessem a lánnyal a másik srácot, és begyújtson valami új érzést irántam? Vagy esetleg valami más?

Tudom h nehéz erre válaszolni enyiből, de szeretném h megpróbáljatok. :)

Köszönöm hogy elolvastátok. :)

Kort és nemet irjatok kérlek a válaszotokhoz.

2015. febr. 15. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
azt csak te tudhatod, kinek a segítségével értetted meg a lányok viselkedését.
2015. febr. 15. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hany evesek vok?
2015. febr. 15. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Én 26, ő 21
2015. febr. 15. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha egy másik srácon járt közben az esze, úgy nem tudott rád koncentrálni rendesen, én is voltam ilyen helyzetben... Valószínűleg nem hazudott arról, hogy akarta volna a csókot, de nem értem, miért visszakozott ilyen hirtelen... Lehet, hogy nem tudta mit akart, és nem akarta, hogy még az is rájöjjön pluszba, hogy te nem közeledsz eléggé, és ezen nem akart idegeskedni...
2015. febr. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!