Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek a gazdag...

Mi a véleményetek a gazdag pasikról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Milyen benyomásaitok vannak a gazdag pasikkal ha együtt buliztatok velük vagy hasonló ?

Rolex óra,500-600 ezres cipő, 1 millás zakó meg hasonló drága dolgokban öltözködve. Beképzeltek nagyon vagy hasonló ? Őszintén félek megismerni.

2015. febr. 14. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha nem is ennyire, de megismerkedtem (összejártam? összejöttem? nem is tudom) egy gazdag férfival. Borzasztóan felszínes volt, és idővel butának is tartottam. Persze azért nem az ölébe hullott a pénz, de nem is teljesen tisztességes módon szerezte. Nekem ez a tapasztalatom, de nem fogom egy ilyen alapján elítélni az összeset.
2015. febr. 14. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Extrém perverzióik vannak, mert unatkoznak és csak ez hozza őket lázba. Nem tudnak úgy ajándékozni, hogy a másikat ne alázzák meg vele. Sok a sznob. Úgy általában az értékrendjükkel komoly bajok vannak. Ha saját maguk érték el, amijük van, akkor általában normális(abb)ak.
2015. febr. 14. 22:47
 13/17 anonim ***** válasza:
hm az hogy jó ha van pénze meghív egy italra vagy bármire amire szükségem van.:) nem vág fel vele hogy van pénze igen és többnyire perverzek.:D
2015. febr. 14. 22:49
 14/17 SullaFelix89 ***** válasza:
Jajj szegény gazdagok de sajnálom őket olvasva ezt a témát sok értékes nőnél esélytelen, csak azért mert gazdagnak születnek ez szomorú, szerintem megyek is én aludni.
2015. febr. 14. 22:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem vagyok szegény, sem gazdag :) Csak jól élek.
2015. febr. 14. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Sok nagyon gazdag embert ismerek, többek között én is az vagyok. Nem tartom magam felszínesnek, sőt. Pl. normális, monogám kapcsolatot keresek, egy értelmes nővel, nincsenek perverzióim, csak nagyon domináns vagyok. Nem azért veszek drága dolgokat, hogy felvágjak velük, hanem mert minőségesek és a minőséget mindig megfizetem. Sokat adok magamra, de ettől nem érzem, hogy felszínes lennék. :)
2015. febr. 15. 13:52
 17/17 anonim válasza:

Szerintem a biztos anyagi háttár ad az emebereknek egy olyan magabiztosságot és nyugalmat, amit sokak számára "beképzeltésgnek" tűnik.

Valjuk be, mindegyikünk megadná a módját, ha megtehetné. Ettől még nem beképzeltek, csak más szinten vannak...

A legtöbb ember csal álmodozik arról (ahogy én is), hogy jó lenne drága kosztümben és tűsarkúban kiszállni a vadi új kocsimból...A különbség annyi, hogy Ők meg is tehetik :)

2015. febr. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!