Ki van egyedul valentin napon?
Figyelt kérdés
Zavar teged? Kort, nemet is legyszi2015. febr. 14. 20:32
21/36 anonim válasza:
Nem az zavar, hogy ma vagyok egyedül, hanem úgy általaban.
17/F
22/36 anonim válasza:
Kissé zavar na nemcsak hogy Valentin van! 40f
23/36 anonim válasza:
Nekem nem létezik ez a nap, csak egy lemásolt sablon ez mint általában minden a mai világban.
Az inkább zavar, hogy másfél éve a kapcsolataim egy hónapnál tovább nem tartottak. 23/F
24/36 polegirl válasza:
És amúgy anélkül, hogy rágugliznátok..ki tudja, hogy amúgy mi is a Valentin-nap? Mármint honnan ered..meg ilyenek..mert szép és jó...de aki ünnepli az tisztában is van vele, hogy akkor miért is ünnepel. Szerintem nem. Aki szomorú, az a többi napon is szomorú és párt szeretne..ma amúgy Bálint nap van :)
25/36 anonim válasza:
Zavar, de Valentin naptól függetlenül és nem vagyok egyedül a borommal vagyok és iszogatunk haverral.
22/f
26/36 anonim válasza:
30N és engem zavar (nem fogok képmutatóskodni, hogy nem zavar, sok nő hazudja magának azt, hogy nem zavarja)
28/36 polegirl válasza:
Sok nőt meg tényleg nem zavar..
29/36 anonim válasza:
Én nem, mert két nővel vagyok! Marok Marcsával és Tenyér Timivel.
30/36 anonim válasza:
Ja sajna én is egyedül vagyok, de úgy fogom fel, h ez az "ünnep" nem a single-liké, szóval annyira kur**ra nem szar, csak nagyon.... -.-":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!