Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 25 éves borsodi srác...

Egy 25 éves borsodi srác ismerkedne borsodi lányokkal. Ez nem társkereső?

Figyelt kérdés

sötét haj, kékes zöld szem, 185 cm. 83 kg. (izmos testalkat)

csak komoly érdeklődők írjanak :)

2015. febr. 14. 16:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
te gelesztás még mindíg nem tudsz megbékélni a helyzeteddel? XDDDD
2015. febr. 23. 19:48
 22/25 anonim válasza:
én meg tudok békélni, mert az én helyzetem jó, a tied meg szánalmas nagy SZ-el :DDDD jaj te szegény pára kis zsebhokis, már most világos, hogy egyedül halsz meg te senki :D köszi a privát üzenetet egyébként, ha egy csaj ide tévedne tudja, hogy más anyját szidod, hogy így meg úgy..khm..mikor még tököd sincs recska bajnok :D 25 évesen szűzen felakasztani magadat ez karrier :D xD
2015. febr. 23. 20:07
 23/25 anonim válasza:
azért értelmes ember lehetsz, én nem tudok megbékélni a helyzetemmel, mikor te jössz fel gyk-ra 25 éves szűz lúzer létedre csajozni hátha találsz egy elkeseredett csajt, aki kiveri neked :D aztán ott hagy, mert a töketlen senkikkel még ő se állna le, amilyen te is vagy :D
2015. febr. 23. 20:10
 24/25 anonim válasza:
elképzelem milyen ideges lehetsz, ahogy szembesülsz saját nyomoroddal jaj te szegény :D figyelj annyi féleképpen végezhetsz magaddal itt a gyk-n is van egy csomó öngyis kérdés, keresgélj hátha akad szemrevaló :D csak szólj valakinek, ha sikerül küldjön nekem róla képeket had röhögjek :D
2015. febr. 23. 20:13
 25/25 A kérdező kommentje:
ez most nekem nagyon újj, azt se tudom hol kezdjem. én nem akartam ismerkedni senkivel!! épp most értem haza külföldről. ezt a kérdést nem én tettem fel! nekem feleségem van :) és nagyon szeretem őt. sose tudnám megcsalni!! 2012 ben kértem meg a kezét. talán az jár a fejedben hogy minek írtam ki akkor ide ezt a kérdést, holott ez nem is társkereső és amúgy is feleségem van. magyarázat: nem én voltam! hétvégenként összeszoktunk jönni a haverokkal, kocsmázunk, csavargunk, minden ökörségbe benne vagyunk :) együtt nagyon őrültek vagyunk ne tudd meg. na szóval mi tudjuk egymás jelszavát, a facebookon, a gyakori kérdéseken, és még a twitteren is :) én kb 1 hónapba egyszer nézek fel erre az oldalra, de most többször kellesz felnéznem hogy elsimítsak minden félreértést. most olvastam vissza 1 jó pár kérdést. hát mit mondjak, képzelheted hogy ledöbbentem amikor megláttam ezt a rengeteg kérdést, és még egy csomó privát üzit is kaptam. mindenféle üzenet van itt most nekem. sajnos még a felét se tudtam megnézni, és ma már nem is fogom tudni megnézni mert mennem kell dolgozni. nem tudom hogy neked melyik cimborám írt ilyen sokat, de nem lesz könnyű még kideríteni se. ilyenkor lapítanak ne félj. a lényeg az hogy nekem semmi közöm ehez az egészhez. bár ártatlan vagyok ezügyben, sajnos mégis nekem kell elnézést kérnem az ő nevükben. most lehet hogy azt gondolod hogy minek foglalkozok ilyen alakokkal. erre csak azt tudom mondani hogy ők nem olyan vészesek amilyennek gondolod. tudnak komolyak is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. ha ismernéd őket te is másképp látnád őket, mint amilyennek most gondolod.
2015. febr. 24. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!