Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 25 éves borsodi srác...

Egy 25 éves borsodi srác ismerkedne borsodi lányokkal. Ez nem társkereső?

Figyelt kérdés

sötét haj, kékes zöld szem, 185 cm. 83 kg. (izmos testalkat)

csak komoly érdeklődők írjanak :)

2015. febr. 14. 16:34
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
szóval csajok szabad a pálya, gondolom mind róla álmodoztok :)
2015. febr. 14. 21:26
 12/25 A kérdező kommentje:

tudom már hogy mi a bajod.

neked csak a kigyúrtakkal van a bajod.

te valami pihent agyú elhízott ember lehetsz, vagy lehet hogy gilisztás vagy, és nem tudod elérni azt a testalkatot amit te szeretnél. innen fúj a szél. akkor te nem igazán vagy egy kitartó egyéniség. akaraterőd egy szál se! de az okoskodáshoz úgy látom hogy értel, nem tehetsz róla ebbe vagy jó, hogy felidegesíts másokat. de előbb utóbb te fogod meginni ennek a levét ezt garantálhatom neked :) egyébként magyar vagyok. szóval ezt is jól benézted szépgyerekem XDD

2015. febr. 15. 12:26
 13/25 anonim válasza:
tévedsz, ha tudni akarod sportolok, biztos, hogy jobb alakom van, mint a tied, mert nem arra megyek, hogy nagyobb legyen a karom, mint a combon, te kan ci...:D na mind1 :D nekem nincs egyébként bajom azzal, ha valaki gyúr, csak mikor már átmegy a "majom" szindrómás korszakba :D de te nem ilyen vagy, te csak egy lúzer vagy önértékelési gondokkal, azért próbálsz, egy ilyen oldalon csajozni, mert máshol nem megy, de megnyugtatlak nem is fog :D itt se :D
2015. febr. 15. 14:34
 14/25 A kérdező kommentje:

a lúzer szót nem ismerem,

ezt csak a lúzerek ismerik, az olyanok mint te :)

2015. febr. 15. 14:43
 15/25 anonim válasza:
szar duma lúzerkém :D pont, hogy ti nem ismeritek, hiszen lehet nem is érzed annak magad, de majd mikor 30 évesen szüzen megpróbálod felkötni magad jussak eszedbe :D
2015. febr. 17. 16:21
 16/25 A kérdező kommentje:

jajj de nagy dumás vagy szép gyerekem :)

élvezed mi?

mondhatsz te akármit, a magadfajtától nincs nyomorultabb és szánalmasabb. és tudod miért? azért mert téged az tesz boldoggá ha másokkal ellenkezhetsz. és ezt le se tudod tagadni te gelesztás XD.

2015. febr. 17. 22:25
 17/25 anonim válasza:
Engem ez nem boldoggá tesz, sőt, elszomorít, hogy ilyen életképtelen, nyomorult és szánalmas emberekkel kell élnem sajnos, sok ilyen lúzer van mint te, aztán sírtok, hogy semmire nem viszitek az életben, meg tele depisztek mindent magatok körül, tegyél egy szivességet és mielőtt másnak is kért okoznál magaon kívül kösd fel magad :D
2015. febr. 21. 20:02
 18/25 A kérdező kommentje:

elvagy tévedve kiscsibe :)

annyi baj legyen majd én helyre raklak gelesztás cimborám :) te vagy elszomorodva mer ilyen emberek vannak?

te nem ezért vagy szomorú. a helyzet az hogy te olyan egyedül vagy mint a kisújad, nincsenek barátaid, sőtt még haverjaid sincsennek. még ha vannak is azok is olyan elfuserált lúzerek mint te. te nagyon szereted használni ezt a lúzer szót, valószínűleg azért mert nagyon sokszor mondták neked és milyen igazuk van :) tényleg az vagy :) de nem is akármilyen lúzer vagy. te vagy az első a toplistán :) büszke lehetsz magadra

2015. febr. 22. 21:29
 19/25 anonim válasza:
most sikeresen jellemezted a saját helyzetedet :D ez a kérdésedből is tisztán látszik, kár vitatkoznod te L Ú Z E R :D nekem barátnőm is van és nem egy anonim mellesleg nem is társkeresésre alkalmas oldalon szedtem fel, hanem oda léptem hozzá, tudom neked ez magas szüzikém :D 25 évesen ilyenekre kell vetemedned, akkor még max anyukádat láttad meztelenül :D
2015. febr. 23. 16:57
 20/25 anonim válasza:
minden csaj egy ilyen senkire vágyik, előre sajnálom, ha egy szerencsétlent sikerül csak pillanatra is behülyítened
2015. febr. 23. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!