Egy 25 éves borsodi srác ismerkedne borsodi lányokkal. Ez nem társkereső?
sötét haj, kékes zöld szem, 185 cm. 83 kg. (izmos testalkat)
csak komoly érdeklődők írjanak :)
tudom már hogy mi a bajod.
neked csak a kigyúrtakkal van a bajod.
te valami pihent agyú elhízott ember lehetsz, vagy lehet hogy gilisztás vagy, és nem tudod elérni azt a testalkatot amit te szeretnél. innen fúj a szél. akkor te nem igazán vagy egy kitartó egyéniség. akaraterőd egy szál se! de az okoskodáshoz úgy látom hogy értel, nem tehetsz róla ebbe vagy jó, hogy felidegesíts másokat. de előbb utóbb te fogod meginni ennek a levét ezt garantálhatom neked :) egyébként magyar vagyok. szóval ezt is jól benézted szépgyerekem XDD
a lúzer szót nem ismerem,
ezt csak a lúzerek ismerik, az olyanok mint te :)
jajj de nagy dumás vagy szép gyerekem :)
élvezed mi?
mondhatsz te akármit, a magadfajtától nincs nyomorultabb és szánalmasabb. és tudod miért? azért mert téged az tesz boldoggá ha másokkal ellenkezhetsz. és ezt le se tudod tagadni te gelesztás XD.
elvagy tévedve kiscsibe :)
annyi baj legyen majd én helyre raklak gelesztás cimborám :) te vagy elszomorodva mer ilyen emberek vannak?
te nem ezért vagy szomorú. a helyzet az hogy te olyan egyedül vagy mint a kisújad, nincsenek barátaid, sőtt még haverjaid sincsennek. még ha vannak is azok is olyan elfuserált lúzerek mint te. te nagyon szereted használni ezt a lúzer szót, valószínűleg azért mert nagyon sokszor mondták neked és milyen igazuk van :) tényleg az vagy :) de nem is akármilyen lúzer vagy. te vagy az első a toplistán :) büszke lehetsz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!